Producatorul de vinuri premium Vitis Metamorfosis prezinta in premiera vinuri obtinute in crama noua din Dealu Mare, in cadrul Targului International GoodWine 2013. Targul...
Cantvs PrimvsProducatorul de vinuri premium Vitis Metamorfosis prezinta in premiera vinuri obtinute in crama noua din Dealu Mare, in cadrul Targului International GoodWine 2013. Targul este organizat la Romexpo Bucuresti, in perioada 22-24 noiembrie.

Printre vinurile prezentate de Vitis Metamorfosis in cadrul editiei de toamna a targului GoodWine se numara o serie de vinuri noi, inca neimbuteliate, precum: Cantvs Primvs Feteasca Neagra 2012, Vitis Metamorfosis Tamaioasa Romaneasca & Muscat 2013 si Vitis Metamorfosis Sauvignon Blanc & Feteasca Alba 2013. Aceste sortimente vor fi lansate oficial pe piata la inceputul anului viitor.

Ne bucuram sa fim prezenti la editia de toamna a Targului International GoodWine, mai ales pentru ca 2013 este un an foarte important pentru noi – este prima data cand producem vinuri in crama proprie. Ne dorim, de asemenea, sa luam un feedback imediat si valoros de la cei prezenti la eveniment”

Giancorrado Ulrich, presedintele Vitis Metamorfosis

Noile vinuri Vitis Metamorfosis sunt productie proprie, in crama de la Vadu Sapat (Dealu Mare), recent renovata si retehnologizata. Acesta este, de altfel, si primul an in care Vitis Metamorfosis este prezent cu stand propriu in cadrul targului de la Romexpo (pavilionul C1, stand 48).

La targ vor fi prezenti atat presedintele Vitis Metamorfosis, Giancorrado Ulrich, cat si specialistul in vinuri, Alfred Binder. In prezent, Vitis Metamorfosis are un portofoliude opt vinuri, distribuite in exclusivitate pe piata locala de Heinrig Distribution: Cantvs Primvs Cabernet Sauvignon si gamele Vitis Metamorfosis si Fluturi & Farfalle.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.