STACCATO propune pentru sezonul rece item-uri contemporane, inspirate din trendurile internaționale, ce includ elemente metalice sau inserții animal print, dar și siluete clasice, feminine....
staccato2STACCATO propune pentru sezonul rece item-uri contemporane, inspirate din trendurile internaționale, ce includ elemente metalice sau inserții animal print, dar și siluete clasice, feminine.

Elemente metalice

Accentele metalice sunt în continuare în topul preferințelor designerilor STACCATO, regăsindu-se ca elemente centrale în tocuri. Alăturate culorilor precum bordeaux sau verde intens, aduc un plus de personalitate oricărei ținute, fie de zi sau de seară.

staccato1

Siluete feminine

STACCATO a mizat în acest sezon și pe feminitate și a inclus în colecție botine cu un design delicat, cu toc înalt sau platformă. Sunt ideale pentru o zi la birou, purtate alături de rochii sau fuste midi. Combinate cu o ținută all black, conferă un look spectaculos.

staccato2

Rock Chic

Ghetele cu catarame în stil rock sau cu inserții metalizate sunt alegerea perfectă pentru plimbările în oraș din weekend.  Combinate cu jeanși și o jachetă din piele, ghetele aduc doza necesară de atitudine pentru un look îndrăzneț.

staccato3

STACCATO este un brand internaţional de pantofi şi accesorii, originar din Hong Kong, lansat în România în vară anului 2012. Primele magazine ale brandului au fost deschise în Bucureşti, în AFI Palace Cotroceni şi în Iaşi, în Palas Mall.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.