Ștefan și Adriana Liuțe de la agenția de branding Storience devin antreprenori în serie, lansând un proiect inedit, numit Zâmburi. Acesta oferă, prin librăriile...
Storience 1 anȘtefan și Adriana Liuțe de la agenția de branding Storience devin antreprenori în serie, lansând un proiect inedit, numit Zâmburi. Acesta oferă, prin librăriile Cărturești, 40 de mini-povești ilustrate pentru oameni mari, ce pot fi cumpărate individual sau în colecție completă.

Zâmburii sunt multifuncționali, putând fi folosiți ca felicitări care să însoțească un cadou, ca povești de noapte bună, ca instrumente de de-stresare sau ca obiecte decorative, într-un suport-acordeon. Acordeonul arată la fel de bine în bibliotecă, pe noptieră, pe măsuța de cafea sau în sala de așteptare de la dentist :)! Zâmburii se lansează vineri.

Ștefan Liuțe are 14 ani de experiență în consultanță de brand (înainte a fost co-fondator și director de strategie al agenției Grapefruit), iar Adriana Liuțe are 9 ani de experiență în consultanță de brand, comunicare corporativă și presă. Amandoi sunt fondatori ai agenției de branding Storience, înființată în iulie 2012.

Vă promitem că revenim cu mai multe detalii despre cum s-a născut ideea, care a fost investiția și de ce oamenii mari și serioși au și ei nevoie de povești.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.