Corporate Office Solutions (COS), lider în amenajări la cheie a spaţiilor de birouri din România, îşi redefineşte spaţiul propriu de lucru, situat în Victoria...
WorkLab_COSCorporate Office Solutions (COS), lider în amenajări la cheie a spaţiilor de birouri din România, îşi redefineşte spaţiul propriu de lucru, situat în Victoria Business Park, într-o nouă identitate şi amenajare: WorkLab, următorul pas în conceptul de Open Space. Noi am surprins totul într-o GALERUIE FOTO de excepție.

Într-o lume interconectată şi interdependentă, tehnologia şi ritmul alert în care evoluează afacerile influenţează angajaţii să devină din ce în ce mai mobili, mai rapizi şi mai eficienţi. Ei trec constant de la munca individuală la întâlnirile cu colegii, de la sesiuni de lucru în proiect la discuţii spontane, iar activităţile din cadrul companiei nu se mai petrec într-un spaţiu limitat şi cu program fix.

WorkLab_COS (13)Continua evoluţie tehnologică şi accelerarea ritmului general al activităţilor umane împing angajaţii într-o nouă direcţie, aceea de a performa oriunde şi oricând, transformând astfel felul în care companiile aleg să îşi amenajeze spaţiile de lucru.

Transformarea sediului COS vine din dorinţa de a materializa această flexibilitate în felul în care lucrează angajaţii COS, dar și de a oferi clienţilor cele mai bune servicii, testând soluţiile propuse de companie în România prin experienţa angajaţilor proprii.

Ca specialişti în proiecte de amenajare turnkey, e important să înţelegem soluţiile pe care le propunem clientului. În WorkLab, preluăm cele mai noi tendinţe globale, inspirate de partenerii noştri internaţionali şi le integrăm în felul în care lucrăm intern. Astfel, propunem soluţii deja testate, iar clienţii noştri le pot vedea în acţiune, pot discuta cu oamenii din echipa COS care le folosesc în fiecare zi„

Christophe Weller, Managing Partner COS

WorkLab – o soluţie avangardistă în amenajarea spaţiului de lucru

WorkLab_COS (28)WorkLab oferă angajaţilor COS o varietate de spaţii amenajate, ce le permit acestora să îşi ajusteze mediul de lucru activităţii în curs, având ca rezultat o experienţă mai bună de lucru.

Sediul de 1.000 de metri pătrați al companiei a fost restructurat în zona de Hot Desking şi zone de birouri alocate, completate de un spaţiu deschis de 173 de metri pătraţi, cuprinzând o mini-cafenea, un Living Room și o zonă de întâlnire cu clienții. În acest spaţiu multifuncţional situat în zona centrală a WorkLab, angajaţii COS au posibilitatea să lucreze, să colaboreze sau să discute cu colegii şi clienţii în moduri alternative.

Soluţia este una avangardistă, atât pentru spaţiile de lucru din mediul vestic, cu mai mare maturitate în domeniu, dar mai ales pentru piaţa din România.

Noul concept de Hot Desking 

WorkLab_COS (25)Noul concept de Hot Desking a fost gândit ca o completare firească a programului şi stilului de lucru al personalului de vânzări. El cuprinde elemente care oferă echipei de vânzări suportul de care are nevoie pentru a fi eficientă:  – Bench-uri înalte, cuprinzând 12 locuri nealocate  – Un grup de 6 birouri nealocate – loc de concentrare, de lucru intensiv şi îndelungat – Un spaţiu deschis de discuţii, separat parţial fonic şi vizual – Spaţii de depozitare individuale – mobile şi fixe  – Căsuţe poştale – 3 Silent rooms, dedicate convorbirilor telefonice – Soluţii de fonoabsorbţie: o cabină telefonică, o canapea acoperită, benzi verticale separatoare suspendate şi plafon.

Reprezentanţii de vânzări petrec aproximativ o treime din timpul programului la birou, de aceea ei îşi pot alege locul potrivit de lucru în funcţie de tipul de activitate desfăşurat. Pot folosi bench-urile înalte din zona de birouri, zonele din spațiul central al WorkLab sau unul din birourile din celelalte departamente. Astfel, şansele de a interacţiona cu colegii cresc, iar rezultatul este o comunicare îmbunătăţită în proiecte”

Christophe Weller, Managing Partner COS

Creation Zone – instrument indispensabil în finalizarea proiectelor 

WorkLab_COS (6)Astăzi, companiile de succes nu se limitează doar la a asculta ce îşi doresc clienţii, ci creează în mod activ viitorul produs final împreună cu ei. Creation Zone este un concept inspirat de Steelcase, lider mondial în industria mobilierului pentru birouri şi partener COS.

Creation Zone este un spaţiu deschis de întâlnire cu clienţii, care oferă echipei de vânzări posibilitatea să creeze, într-o atmosferă informală, împreună cu aceştia, premisele unui viitor proiect. Masa de întâlnire este înconjurată de mostre de la toţi furnizorii COS, ce pot fi analizate şi comparate pe piesele albe de mobilier din apropiere.

Café – o mini cafenea în centrul biroului

Café este o zonă inspirată de designul celebrelor cafenele americane, preferate de angajaţi pentru întâlniri de afaceri. Situată chiar în centrul WorkLab, ea este un loc alternativ unde angajaţii COS pot lucra individual sau pot invita clienţii la o discuţie relaxată deasupra unei ceşti de cafea.

Din proprie experienţă, o pauză în care te detaşezi complet, fie ea chiar şi de câteva minute, te ajută mult în a fi mai limpede, mai iute, mai creativ. Am creat acest spaţiu tocmai în ideea de a te simţi ca acasă … Oricând! ”

Corina Maxim, arhitect COS

Living Room – un moment de odihnă şi regenerare  

Pauzele sunt importante pentru a menţine productivitatea şi starea de spirit pozitivă în timpul programului de lucru.

Zona de Living Room este un spaţiu confortabil, cald, ce sugerează atmosfera intimă de acasă, unde angajaţii COS se pot retrage pentru un moment de introspecţie, pentru a-şi reîncărca bateriile şi a-şi recăpăta concentrarea.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.