În luna decembrie, 30 de tineri vor învăţa cum să conducă eficient propriile proiecte la o nouă sesiune de training Workshop Sessions, proiect al...
Afis WS PM A3-01În luna decembrie, 30 de tineri vor învăţa cum să conducă eficient propriile proiecte la o nouă sesiune de training Workshop Sessions, proiect al organizaţiei Akcees dedicat de această dată managementului proiectelor. Cu sprijinul BRD Groupe Societe Generale, participarea la eveniment este gratuită, iar tinerii care îşi doresc să participe pot aplica online pe site-ul proiectului http://akcees.com/workshop.

Astfel, pe 9 şi 10 decembrie, participanţii Workshop Sessions vor învăţa care sunt procesele caracteristice managementului de proiect şi vor acumula competenţe cheie pentru gestionarea eficientă a propriilor proiecte. În plus, aceştia vor învăţa cum să aplice tehnici de management al proiectelor prin intermediul studiilor de caz şi aplicaţiilor interactive.

Indiferent de domeniul de activitate, tinerii vor avea ocazia în cariera lor să lucreze în echipe sau să conducă propriile proiecte şi, de multe ori, succesul acestora depinde de capacitatea de a gestiona eficient resursele pe care le au la dispoziţie pentru a atinge rezultatele dorite.

„A fost unul dintre cele mai relevante şi mai utile seminarii la care am participat. Am văzut clar diferenţa între un training susţinut de cineva care profesează în domeniu faţă de alţii care au doar cunoştinţe pur teoretice. Am învăţat enorm de multe lucruri pe care le voi pune în aplicare cât de curând”, a declarat unul dintre participanţii ediţiei precedente Workshop Sessions – Managementul proiectelor.

Sesiunea de training va fi susţinută de Irina Scarlat, Vice-Preşedinte Executiv Akcees şi  trainer profesionist cu o experienţă de peste 7 ani în managementul proiectelor din diferite domenii de activitate. De două ori antreprenor, Irina a pus bazele Akcees şi agenţiei de comunicare pentru startup-uri Prove PR, şi a condus de-a lungul timpului numeroase proiecte, de la evenimente şi campanii de comunicare până la programe educaţionale şi implementare de noi tehnologii.

Pe parcursul programului de training aspectele teoretice vor fi completate de studii de caz, workshop-uri şi simulări interactive, iar participanţii vor avea ocazia să înveţe şi să pună în aplicare metode care îi vor ajuta să conducă în mod eficient viitoarele lor proiecte. Sesiunea de training va fi completată de invitaţi speciali care ocupă poziţii cheie în industrie şi care le vor împărtăşi participanţilor lecţii din propria experienţă.

„Managementul proiectelor este o competenţă greu de învăţat pe băncile şcolii, însă esenţială pentru dezvoltarea profesională a fiecărui tânăr. Cele 389 de aplicaţii primite pentru ultima ediţie a proiectului ne arată interesul deosebit faţă de acest subiect şi suntem convinşi că sesiunea de training care va avea loc în luna decembrie va fi cel puţin la fel de reuşită ca ediţiile anterioare. Mulţumim pe această cale BRD Groupe Societe Generale pentru că investeşte în educaţie şi ne ajută să oferim în mod gratuit acest program!”, a declarat Cătălina Gaboră, Project Manager Workshop Sessions.

Workshop Sessions este proiectul Akcees care urmăreşte dezvoltarea de competenţe şi abilităţi prin metode de educaţie non-formală şi se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani.

Aplicaţiile sunt deschise până sâmbătă, 30 noiembrie, iar rezultatele finale ale procesului de selecţie vor fi comunicate miercuri, 4 decembrie.

Akcees este o organizaţie non-profit ce îşi propune să devină cel mai puternic catalizator al aspiraţiilor antreprenoriale ale tinerilor. Proiectele şi iniţiativele organizaţiei oferă tinerilor cu potenţial antreprenorial akcees la educaţie şi experienţă profesională de cea mai bună calitate, oportunităţi de networking, mentorat şi finanţare. Akcees contribuie la formarea de noi generaţii de tineri antreprenori prin facilitarea transformării ideilor inovatoare în afaceri de succes.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.