Pentru al doilea an consecutiv, QuickMobile, unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori oficiali de produse IT&C din Romania, intra in cursa reducerilor...
black_firday_quickmobilePentru al doilea an consecutiv, QuickMobile, unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori oficiali de produse IT&C din Romania, intra in cursa reducerilor de Black Friday, pregatind discounturi de pana la 99% la 90% din telefoane, accesorii, tablete si servicii. Peste 500.000 de vizitatori sunt asteptati sa intre pe quickmobile.ro, reprezentand o crestere de 250%, comparativ cu 2012.

Referitor la cifrele inregistrate de compania noastra in cadrul evenimentul din anul precedent, precizam ca volumul discounturilor de care au beneficiat clientii nostri s-a ridicat la 1.370.000 lei. Anul anterior, QuickMobile a reusit sa faca fata cu brio tuturor cererilor clientilor, website-ul functionand in parametri optimi, desi la ora 2.00 finaliza, in mod constant, 10 comenzi pe minut. In intervalul orar 00:00 – 9:00, comenzile efectuate au echivalat cu vanzarile realizate intr-o luna obisnuita. In Vinerea Neagra din 2012, website-ul QuickMobile a inregistrat 205.000 vizitatori unici.

Pentru Black Friday 2013, compania QuickMobile a pregatit stocuri masive de produse si servicii, iar serverele si personalul sunt gata sa raspunda, in mod onorabil, tuturor cererilor clientilor si sa satisfaca, rapid si eficient, toate comenzile. In 29 noiembrie, la ora 00.00, o gama extrem de diversificata de telefoane, tablete, gadgeturi si acesorii va fi disponibila la QuickMobile.

Compania noastra dispune de un stoc propriu de peste 1.000.000 de euro in orice moment, iar pentru acest eveniment s-au pregatit si stocuri separate. Mai mult, QuickMobile organizeaza in fiecare weekend o campanie similara cu Black Friday, numita “Reduceri de QuickEnd”.

Matei Tiboc, CMO QuickMobile

Compania QuickMobile a fost infiintata in 2005 si a ajuns unul dintre liderii pietei importatorilor si distribuitorilor oficiali din Romania pentru nenumarate branduri de renume din intreaga lume. Cifra de afaceri inregistrata in anul 2011 a atins 19 milioane de euro. In anul 2012, QuickMobile a anuntat o cifra de afaceri de 30 de milioane de euro. Pentru anul acesta, este estimata o cifra de afaceri de 35-40 de milioane de euro.

La ora actuala, echipa QuickMobile reuneste peste 150 de angajati, printre care 10 specialisti logisticieni. Depozitul companiei contabilizeaza peste 5000 de articole disponibile in permanenta. Stocul real insumeaza peste 1.000.000 de euro in orice moment, acesta fiind reinnoit si actualizat constant, atat pentru magazinul online, cat si pentru cele 14 showroomuri premium  si cele 20 de showroomuri in parteneriat cu Real Hypermarket.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.