Evernote, compania care ajută oamenii să își amintească totul, anunță disponibilitatea în limba română a următoarelor produse: Evernote Food și Evernote Hello pentru Android,...
Gabriel Coarna - Architect, Evernote Clearly

Gabriel Coarna – Architect, Evernote Clearly

Evernote, compania care ajută oamenii să își amintească totul, anunță disponibilitatea în limba română a următoarelor produse: Evernote Food și Evernote Hello pentru Android, Evernote Clearly, Evernote Web Clipper, Evernote pentru iOS și Evernote pentru Android. În acest moment, Evernote a ajuns la 80 de milioane de utilizatori în toată lumea, și este disponibil în 22 de limbi. În România, compania are în jur de 150.000 utilizatori, și peste 4.000 de utilizatori noi se alătură în fiecare lună.

„Datorită creșterii numărului de utilizatori români, suntem fericiți să anunțăm faptul că produsele Evernote sunt acum valabile și în limba română. Acest lucru este în special semnificativ pentru Evernote Clearly, al cărui fondator, Gabriel Coarnă, este localizat în București. Vă invit să îl cunoașteți pe Gabriel, la How to Web.”, a declarat Cristina Riesen, General Manager la Evernote Europe.

Anul acesta, Evernote s-a apropiat mai mult de utilizatorii români, și a susținut competițiile locale dedicate startup-urilor din domeniul tehnologiei. Începând cu luna februarie, Evernote Business a devenit accesibil companiilor din România. În luna aprilie, Evernote a lansat către dezvoltatorii de aplicații români invitația de a construi produse care extind funcționalitatea Evernote; ulterior, aceste produse au putut fi înscrise în Evernote Devcup, competiția anuală dedicată dezvoltatorilor de software și designerilor din toată lumea.

Evernote oferă câștigătorilor competiției o călătorie complet asigurată la Evernote Conference, premii de 35.000 de dolari, și posibilitatea de a fi selectați în programul Evernote Accelerator. În lunile mai și iunie, Evernote a fost alături de echipele înscrise în competiția Startup Live Cluj-Napoca, respectiv Startup Live Bucharest; în cadrul acestor evenimente, participanții au fost mentorați cu privire la construirea unor produse pe platforma Evernote.

Phil Libin (CEO Evernote) a ținut keynote-ul de deschidere la conferința How to Web de anul trecut. În cazul ediției de anul acesta, Evernote s-a alăturat ca partener al competiției desfășurate în cadrul How to Web: Startup Spotlight (19-22 noiembrie 2013). Echipele finaliste (32 de startup-uri din Europa de Est) au șansa să îl cunoască pe Gabriel Coarnă (Evernote Clearly Architect), mentor în cadrul Startup Spotlight, și să afle mai multe despre dezvoltarea pe platforma Evernote.

„Competiția dedicată dezvoltatorilor și programul de tip accelerator sunt oportunități extraordinare pentru un startup. Evernote alege din întreaga lume echipe fantastice de dezvoltatori, ce vor să facă lumea mai deșteaptă prin intermediul unor produse simple, utile și elegante. Sunt nerăbdător să cunosc asemenea echipe în cadrul How to Web; în calitate de mentor, îi voi susține cu informațiile de care au nevoie. Cu puțin noroc –și, mai ales, cu multă muncă– în ediția de anul viitor Evernote Devcup vom avea măcar o echipă din România pe scena Evernote Conference.”, a spus Gabriel Coarnă, Evernote Clearly Architect.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.