Prețuri nebune la electronice și electrocasnice de BLACK FRIDAY la Carrefour! Asta anunță reprezentanții rețelei de hipermarketuri pentru perioada de BLACK FRIDAY din acest an....
CarrefourPrețuri nebune la electronice și electrocasnice de BLACK FRIDAY la Carrefour! Asta anunță reprezentanții rețelei de hipermarketuri pentru perioada de BLACK FRIDAY din acest an.

Pentru 2013, Carrefour se laudă cu prețuri precum cele de mai jos:

  • mașină de spălat 1000 rotații per minut la doar 499 RON
  • laptop la doar 899 RON
  • frigider la doar 499 RON
  • aspirator 2000W la doar 199 RON

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienți din Europa, Asia și America Latină. Cu peste 3 miliarde de operațiuni la casă, prin intermediul tuturor activitaților sale, Grupul își asumă responsabilități economice, sociale și de mediu și garantează pentru calitatea produselor sale și securitatea clienților săi.

În România, Grupul Carrefour numără 145 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 74 supermarket-uri „Market”, 46 magazine de proximitate „Express” și un website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.