Locuitorii din cartierul Vitan și din zonele învecinate, au din 15 noiembrie o nouă și importantă destinație de cumpărături: Centrul Comercial Auchan Vitan, care...
auchan coresiLocuitorii din cartierul Vitan și din zonele învecinate, au din 15 noiembrie o nouă și importantă destinație de cumpărături: Centrul Comercial Auchan Vitan, care cuprinde hipermarketul Auchan cu o suprafaţă de vânzare de 7.800 m2, o galerie comercială cu 30 magazine și o suprafaţă de peste 2.700 m2.  

Auchan România inaugurează pe 15 noiembrie la București al cincilea magazin remodelat sub marca şi comerţul Auchan din seria celor 20 de magazine Real preluate.  Urmare a unei remodelări complete, Auchan Vitan propune bucureștenilor cea mai largă gamă de produse alimentare, toate prețurile mici zi de zi și un confort excelent la cumpărare.

Transformarea magazinului Real în Auchan a durat mai puţin de 3 săptămâni şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Galeria comercială Auchan a cunoscut și ea o profundă modernizare. Centrul Comercial Auchan Vitan asigură clienților o gamă largă de servicii de care au nevoie în fiecare zi. Nu în ultimul rând parcările au primit și ele o nouă față și au fost optimizate din punct de vedere al fluxurilor.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de 7.800 de mp, noul hipermarket Auchan Vitan oferă locuitorilor o gamă de peste 50.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici. Auchan Vitan a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Vitan a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.

În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan Vitan le propune multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări, oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

 Frédéric Bellon, Director de Vânzari Auchan România

Auchan deschide astazi al cincilea hipermarket din București și al 15-lea magazin din România și își propune să își servească și mai bine clienții. Hipermarketul Auchan Vitan își dorește să fie specialist alimentar de referinţă,  prin gamele largi, prin calitatea produselor proaspete și prin târgurile și acțiunile comerciale inovante. Am remodelat complet magazinul pentru a crea un Auchan special pentru locuitorii cartierului Vitan si nu numai, un magazin de ultimă generație, modern, confortabil,  luminos, primitor și cu cele mai mici prețuri.“  

Accesul la Auchan Vitan, situat în Centrul Comercial Auchan Vitan, este unul simplu şi rapid graţie multiplelor modalități de transport în comun, prin 6 linii de maxi-taxi gratuit. Programul zilnic al magazinului este 7-23.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.