Oficiul de Turism al Austriei la București vă invită sâmbătă, 16 Noiembrie, în cel mai nou centru comercial al Bucureștiului, Promenada Mall, la un...
Schi AustriaOficiul de Turism al Austriei la București vă invită sâmbătă, 16 Noiembrie, în cel mai nou centru comercial al Bucureștiului, Promenada Mall, la un eveniment dedicat sezonului de ski din Austria. Evenimentul va debuta la ora 11, cu un show culinar realizat de maestrul Horia Varlan și se va încheia pe seară, cu spectacolul “Schiori la înălâime” al trupei Xtreme, ce va începe la ora 19. Moderatorii evenimentului vor fi Morar și Buzdugan și pe parcursul întregii zile vor fi multe concursuri și activități pentru copii. Marele premiu al zilei este o vacanță pentru o familie (doi adulți, doi copii), la un hotel de 4 stele în Tirol.

Pregătit de iarnă? Bucuros să fii oaspetele nostru? Zi-ne DA și te invităm cu drag pe 16 noiembrie la Promenada pentru a începe oficial “O iarnă plină de poftă de viață”. Ți-am pregătit un program complex pentru o zi cu specific austriac.

După ce ai făcut ochi și te-ai aranjat, adică la ora 11:00, te așteptăm la noi să stai la masă cu Horia Vârlan, șeful rețetelor din bucătăria românească. Acum, însă, Horia e pregătit să ne surprindă și promite să ne învăluie în cele mai delicioase arome culinare austriece, direct de pe schiuri. Nu de alta, dar pe pârtie e bine să fii hrănit corespunzător de gustos. Cei mai îndrăzneți în ale gătitului pot asista chiar din primul rând și uite așa pot avea norocul să devină “mâna dreaptă” a  lui Horia pentru întreaga dimineață din bucătăria austriacă. Deja ne trec tot felul de fiori pe limbă, mai bine să vedem cum continuăm “Iarna plină de poftă de viață”.

Pentru copilași am pregătit o zonă specială, cu jocuri și concursuri de iarnă.  Cei mici și buni la geografie au șanse să câștige premii atractive, iar talentații la schi vor afla povești de pe pârtie, inspirate de istoria acestui minunat sport. Și asta nu e tot. Pentru că iarna austriacă e până la urmă despre zăpadă și bucurie, copilașii vor putea lua lecții de origami direct de la un specialist. Cele mai interesante figurine vor fi expuse și premiate, așa că lăsați copiii cu inspirație să zburde de bucurie!

Dar între timp, noi ăștia un pic mai mari ce facem, oare? Puțină mișcare, poate? Ai ghicit. O zi la munte înseamnă multă energie consumată, așa că ne vom antrena împreună pentru asta. Cu ajutorul consolei Play Station vei avea posibilitatea să-ți testezi pofta de adrenalină împreună cu partenerul tău, ca să fiți siguri că sunteți numai buni de schiat pe pârtiile din Austria.

Après-ski-ul se va petrece în compania trupei Xtreme și al lor spectacol “Schiori la înălțime”, special conceput pentru acest eveniment. De la ora  19:00 ne vom ține așadar respirația, după care îi aplaudăm și ne pregătim pentru marea tragere la sorți. Un sejur complet pentru o familie cu 2 copii la un hotel de 4 stele din feericul Tirol, acesta este premiul oferit de Happy Tour celui mai norocos dintre participanți. Și totuși nu doar atât. Marele  premiu este completat de Asigurarea pentru sporturi de iarnă și sporturi extreme oferită de Generali Romania, iar pentru ca drumul până la schi în Austria să nu îți rezerve decât surprize plăcute, vei primi și un Card de Asistență Rutieră de vacanță 9695.

Evenimentul este organizat de către Oficiul de Turism al Austriei și are ca parteneri: Promenada, Happy Tour, Generali Romania, 9695, Austrian Airlines și Reusch.

  • Mario

    14/11/2013 #1 Author

    Foarte frumos. Am vizitat si eu Austria si este o tara superba.

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.