Compania Webhelp a depășit începând cu luna noiembrie numărul de 1100 de colaboratori în România. Cu sedii în București și Galați, Webhelp este o...

outsourcingCompania Webhelp a depășit începând cu luna noiembrie numărul de 1100 de colaboratori în România. Cu sedii în București și Galați, Webhelp este o multinațională de origine franceză specializată în servicii de outsourcing și relații cu clienții.

Dezvoltarea companiei a fost marcată recent și de deschiderea unui nou sediu la București, în centrul capitalei, unde au fost create nu mai puțin de 125 de noi posturi ridicând la trei numărul de locații din România. De altfel, una din particularitățile companiei este că sediile sale se află în zone centrale tocmai pentru a deveni atractive pentru tinerii profesioniști și studenții în căutarea unui loc de muncă.

Creată în 2003, Webhelp are în prezent peste 35 de centre în 8 țări (Franța, Marea Britanie, Africa de Sud, Maroc, Belgia, România, Algeria, Madagascar) și peste 17500 de salariați în întreaga lume.

Posturile disponibile în cadrul companiei sunt dedicate cunoscătorilor de limbi străine (franceză, germană, spaniolă, italiană, poloneză, engleză, etc) și cuprinde profile precum cele de consultant clientelă, backoffice adviser, customer adviser, partner relationship manager, client relation consultant, premium relationship manager, assistant for sales department, customer service relationship manager, digital writer, digital support consultant, tehnical product adviser sau conseiller produits beauté.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.