Perfect Tour inoveaza si ii provoaca pe vizitatorii editiei de toamna a Targului de Turism al Romaniei 2013 (14-17 noiembrie), alaturi de Electrolux, sa...
travelPerfect Tour inoveaza si ii provoaca pe vizitatorii editiei de toamna a Targului de Turism al Romaniei 2013 (14-17 noiembrie), alaturi de Electrolux, sa incerce conceptul “Taste & Travel”, in timp ce isi aleg destinatia perfecta de vacanta si profita de reducerile de pana la 40% sau de ofertele exclusive.

Cu ajutorul a doi food-bloggeri pasionati de calatorii, papilele gustative ale celor care vor poposi la standul Perfect Tour se vor delecta cu bunatati specifice destinatiilor exotice. Iar mirosul imbatator al turtei dulci, preparata dupa reteta Doamnei Craciun, ii va face pe cei mici sa viseze la un Craciun magic in Tara lui Mos Craciun, Laponia, in timp ce adultii isi vor aduce aminte de placerile copilariei.

Exista tot atatea povesti fabuloase de calatorie, cate picaturi de apa intr-un ocean. Si cum nu exista destinatie care sa nu-ti stimuleze toate simturile, daca tot visezi, calatoresti si vezi, ar fi pacat sa nu mirosi si sa gusti, sa te lasi imbatat de aromele fiecarui loc. Ideea conceptului <<Taste & Travel>> urmeaza acesti pasi, dar ii face in sens invers. Concret, doi food-bloggeri pasionati de calatorii ii vor tenta pe cei care trec pragul standului nostru sa se lase sedusi de mirosul si gustul preparatelor culinare, pentru a descoperi destinatia de vacanta”
Razvan Scaesteanu, PR Manager Perfect Tour
De exemplu, daca este vorba despre Laponia si intalnirea cu adevaratul Mos Craciun din perioada 23-27 decembrie, cea mai potrivita metoda de a intra in atmosfera de Sarbatori este savurarea unei stelute sau a unui bradut din turta dulce parfumata. Turta dulce asa cum numai Doamna Craciun va pregati in asteptarea copiilor care ajung in Tara lui Mos Craciun. Iar daca visam la o croaziera sau la o destinatie exotica, primele ganduri zboara la cocteiluri colorate ori la amestecuri de ingrediente si condimente unice. Ceea ce fac si mai atragatoare tarifele speciale in perioada Targului de Turism, de la numai 129 euro / 7 nopti / persoana, pentru calatoriile in care impachetezi o data pentru a te trezi in fiecare dimineata in alt loc.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.