După lansarea ansamblului Vista Rezidenţial Concept, Vista Development, companie deţinută de oamenii de afaceri Florea Diaconu şi Alessio Karkhi, atacă segmentul de lux cu un...
bedroomDupă lansarea ansamblului Vista Rezidenţial Concept, Vista Development, companie deţinută de oamenii de afaceri Florea Diaconu şi Alessio Karkhi, atacă segmentul de lux cu un proiect rezidenţial exclusivist dezvoltat în zona Iancu Nicolae, cu o arhitectură deosebită, finisaje şi mobilier premium. Proiectul Vista Exclusive Concept cuprinde 7 vile complet finisate, utilate şi mobilate Rovere.

Deşi a intrat recent în piaţă, compania Vista Development are în spate o echipă cu experienţă în domeniu, un concept unic şi inovator şi se poziţionează deja ca un dezvoltator serios şi ambiţios, cu o serie de proiecte care se adresează întregii pieţe imobiliare, acoperind atât sfera locuinţelor medii, cât şi a celor de lux.

“Urmărind dezideratul nostru, inovaţia, pe care l-am afirmat şi în primul proiect anunţat în România, aducem în atenţia publicului un nou ansamblu rezidenţial, care răspunde altor aşteptări şi standarde. Am transformat conceptul de mediteraneean, l-am adaptat climei şi pieţei locale, păstrând în acelaşi timp farmecul şi relaxarea caracteristică. Clienţii noştri vor descoperi un colţ de Rai, pe care noi, echipa Vista, vrem să-l includem în toate proiectele noastre, în diferite forme şi dimensiuni. Suntem aici să stabilim noi standarde de confort şi calitate, pe care speram că mulţi vor încerca să le reproducă. Vista Development este o companie care mizează în primul rând pe satisfacţia clienţilor săi pentru dezvoltarea proprie. Vrem să devenim, în scurt timp, partenerul tuturor celor care caută un cămin confortabil, indiferent câţi bani vor să investească în acesta. Vista nu se limitează doar la Bucureşti, având planuri de extindere inclusiv în alte ţări. Această expertiză, dublată de o disponibilitate financiară şi de prestigiul şi experienţa membrilor fondatori în domeniile în care deja activează ar trebui să reprezinte garanţia satisfacţiei clienţilor noştri”, a declarat Alessio Karkhi, unul dintre asociaţii Vista Development.

Amplasat pe Strada Erou Iancu Nicolae, oraşul Voluntari, Vista Exclusive Concept se întinde pe o suprafaţă totală de 3400 metri pătraţi şi include locuinţe exclusiviste, sigure, cu dotări de calitate şi moderne. Vilele, complet mobilate şi utilate, dispun de garaj închis cu două locuri de parcare, finisaje complete şi au preţul 550.000 Euro cu TVA. În funcţie de răspunsul pieţei la acest ansamblu, oficialii companiei iau în calcul extinderea proiectului, în zona existând mai multe variante în acest sens.

Zona în care sunt amplasate noile locuinţe oferă spaţii verzi, magazine şi centre fitness, iar în apropiere, Complexul Comercial Băneasa. Construcţia proiectului a început la 1 noiembrie 2013, termenul de finalizare este de 6 luni iar investiţia totală se ridică la 2.500.000 euro, banii provenind  din surse proprii.

În această toamnă, Vista Development a lansat Vista Rezidențial Concept, primul ansamblu rezidențial din sud la baza căruia stă un concept unic și îndrăzneț, ce va dispune de o promenadă comercială ce va reuni brand-uri de renume și o serie de facilități, împreună cu un concept unic de cămin, cu finisaje şi dotări premium.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.