Transportatorul aerian naţional Tarom va deschide la sfârşitul lunii noiembrie o cursă spre Geneva, iar din primăvara anului viitor va opera şi pe ruta...
taromTransportatorul aerian naţional Tarom va deschide la sfârşitul lunii noiembrie o cursă spre Geneva, iar din primăvara anului viitor va opera şi pe ruta Moscova.

Anunţul a fost făcut în cadrul conferinţei Mediafax Talks about Aviation de George Marin, vicepreşedintele business strategy al companiei.

Totodată, operatorul aerian naţional va introduce din vara anului viitor o cursă pe ruta Iaşi-Timişoara, în contextul în care cele două oraşe sunt în topul destinaţiilor interne pentru Tarom. Gradul mediu de încărcare al Tarom pe cursele interne este, potrivit oficialului companiei, de 66%, faţă de 67% pe cursele externe.

Reprezentantul Tarom a anunţat o redresare a încasărilor companiei. În acelaşi timp, compania şi-a redus pierderile cu 30% în acest an comparativ cu perioada similară a anului trecut.

“Scăderea la rezultatul operaţional este de la -138 de milioane de lei la – 72 de milioane. Ca pierdere, de la 118 milioane anul trecut, la 83 de milioane în primele nouă luni”, a spus Marin.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.