Platforma de Facebook commerce TheShopPage (TSP), dezvoltată de un tânăr român, a  fost singurul startup românesc selectat din peste 830 de companii candidate la...
theshoppagePlatforma de Facebook commerce TheShopPage (TSP), dezvoltată de un tânăr român, a  fost singurul startup românesc selectat din peste 830 de companii candidate la  Global Webit Congress Startup Challenge, participând în perioada 6-7 noiembrie la Webit Istanbul.

Congresul Webit este un eveniment global dedicat industriei digitale, tehnologice şi de telecomunicaţii. Între 6 şi 7 noiembrie 2013, Webit s-a desfăşurat la Istanbul, găzduind peste 8,000 de invitaţi din 100 de ţări şi 250 de speakeri. Liderii şi reprezentanţii celor mai influente companii ale industriei digitale precum IBM, Google, Spotify, Facebook, Nokia,  Qualcomm, AOL, Unilever, Accer, Lakestar, dar şi investitorii (m8 Capital, Almaz Capital), au analizat tendinţele în marketingul digital, comerţul digital şi securitatea digitală.

Cele 834 de startup-uri înscrise în lupta pentru Global Webit Congress Startup Challenge vin din întreaga lume: Europa, Asia, Africa, America, Orientul Mijlociu şi Australia. Dintre acestea, doar 21 au fost selectate, printre care şi TheShopPage, startup-ul românesc ce a dezvoltat o platformă interactivă de facebook commerce.  “Participarea la Webit a venit ca o recunoaştere a celor trei ani investiţi în realizarea platformei TSP. Am fost selectaţi din peste 800 de startup-uri din întreaga lume, TSP fiind singurul din România ce a avut onoarea de a merge la Istanbul. O adevărată provocare şi o şansă unică de a ne crea vizibilitate în rândul celor mai importanţi jucători din lumea digitală”, a declarat Iulian Drăgan, CEO TheShopPage.

TheShopPage este o platformă interactivă de facebook commerce cu ajutorul căreia brandurile și comercianții își pot lansa propriul magazin pe pagina de fani, astfel încât clienții pot achiziționa produsele rapid si usor direct pe facebook. Compania a fost fondată în anul 2011 de către Iulian Dragan, alături de o echipă de programatori. TSP se diferenţiază de orice alt magazin online prin design şi funcţionalităţi specifice ce duc la o formulă unică, prin care un astfel de magazin poate fi administrat cu mare ușurință de către oricine.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.