Realizat de compania japoneza Ricoh Imaging Company, noul  DSLR hi-end cu senzor APS-C Pentax K-3, este dezvoltat pentru a fi aparatul de varf al...
front-reflection2-Pentax-K-3Realizat de compania japoneza Ricoh Imaging Company, noul  DSLR hi-end cu senzor APS-C Pentax K-3, este dezvoltat pentru a fi aparatul de varf al seriei K.

Recent lansat pe piata locala de profil aparatul foto este gadgetul potrivit pentru fotografii de fashion si peisagistica.

Printre principalele caracteristici ale camerei foto realizate de Ricoh se remarca reproducerea imaginii la rezolutie inalta, cu ajutorul unui senzor de 24 de megapixeli efectivi; un sistem AF cu 27 de puncte; fotografierea in rafala cu o cadenta de aproximativ 8,3 imagini pe secunda; o inalta precizie in controlul expunerii folosindu-se de un nou senzor RGB  de masurare a luminii in 86.000 puncte ; un ecran LCD de 3.2″  si un vizor optic cu cea mai mare si luminoasa imagine din clasa sa.

Pentax K-3 este echipat cu un nou senzor de imagine CMOS (23.5mm × 15.6mm) de marime  APS-C cu aproximativ 24 megapixeli efectivi. Cuplarea acestui senzor cu noul procesor de imagine PRIME III duce la fotografii cu zgomot redus la sensibilitati mari, totul secondat de eliminarea filtrului anti-aliasing, facand astfel din Pentax K-3 un DSLR ce ofera imagini pline de detalii, cu o gradatie fina.

Sensibilitatea de pana la ISO 51200 va transforma acest aparat in prima optiune pentru cei care vor sa fotografieze in conditii de iluminare foarte slabe.

K-3 dispune de un nou modul  AF SAFOX 11, ce acopera intreaga imagine, folosind 27 de puncte AF. Senzorul central si cei doi senzori situati deasupra si dedesubt  sunt conceputi pentru a detecta fluxul luminos al unei lentile F2.8, facand usoara focalizarea pe subiect atunci cand se utilizeaza obiective cu deschidere mare a diafragmei. Acest nou modul AF  este extrem de sensibil la lumina acoperind o variatie de la  -3EV la +18 EV.

Pentax K-3, specificatii tehnice:

  • Senzor 24MP APS-C, fara filtru anti-aliasing
  • Procesor PRIME III
  • Senzor pentru masurarea expunerii 86k px RGB, -3EV
  • 27 puncte AF, –3EV to +18EV
  • Fotografiere in rafala cu pana la 8.3 FPS
  • Vizor optic cu acoperire 100% 0.95X
  • Video MPEG4 AVC/H.264 Full HD 30p/60i
  • Timelapse 4K
  • Doua sloturi pentru carduri SD
  • Autonomie 560 cadre (CIPA)

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.