Cel mai nou update pe care inginerii au reușit să îl aducă pe Google Glass este menit să transforme dispozitivul de 1.500 de dolari...
Google-GlassCel mai nou update pe care inginerii au reușit să îl aducă pe Google Glass este menit să transforme dispozitivul de 1.500 de dolari și într-un player portabil.

Astfel, Google Play Music va putea fi instalat pe device, utilizatorul urmând să beneficieze de suport vocal și acces la librăria virtuală de muzică a Google. Odată cu introducerea acestei noi funcții, Google va lansa și un set de căști stereo (ce ar urma să fie disponibil la prețul de 85 de dolari începând cu finalul acestei luni).

Potrivit jurnaliștilor de la Rolling Stone, funcția de ascultare a muzicii pe gadget-ul celor de la Google va fi disponibilă în mod oficial în următoarele două săptămâni (informația a fost confirmată și de jurnaliștii The New York Times).

GALERIE FOTO: Hands-on ochelarii inteligenți Google Glass. Gadgetul Google, vedeta Droidcon 2013

Totodată, un videoclip lansat de companie la finalul săptămânii trecute arată cum unul dintre developerii device-ului comandă o masă în limba spaniolă cu ajutorul Google Glass, apoi, prin intermediul aplicației de muzică reușește să identifice melodia care se aude în restaurant, ascultând-o apoi pe dispozitiv.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.