Ieri, 11 noiembrie 2013, Sun Plaza Shopping Center a inaugurat cel mai mare video wall full HD Samsung, indoor, din Europa. Ecranul, un adevărat exponat al...
Lansare video wall Sun Plaza (5)Ieri, 11 noiembrie 2013, Sun Plaza Shopping Center a inaugurat cel mai mare video wall full HD Samsung, indoor, din Europa. Ecranul, un adevărat exponat al inovaţiei în tehnologie, măsoară aproximativ 40 de metri pătraţi, cântăreşte peste o tonă şi este alcătuit din 64 de display-uri cu ramă foarte subţire, de numai 5,5 mm, şi cu diagonala de 117 cm. Rezoluţia acestuia este de 8 ori mai mare decât rezoluţia standard a unui ecran de cinema, iar formatul este 16/9. Video wall-ul este amplasat în zona restaurantelor, la etajul 1 al centrului comercial, iar noi va aducem o galerie foto de la fața locului.

Pe ecran rulează, în premieră în ţara noastră, filme de lung şi scurt metraj dedicate iubitorilor de sporturi extreme, alpinism, surfing, aviaţie, curse de maşini şi nu numai, realizate de Red Bull Media House, unul dintre producătorii de top din lume în ceea ce priveşte conţinutul media.

În completare, sunt difuzate documentare cu diverse subiecte şi, nu în ultimul rând, ştiri care anunţă evenimentele şi oportunităţile de petrecere a timpului liber din Bucureşti: spectacole de teatru, cele mai noi filme difuzate la cinema, acţiuni culturale, expoziţii găzduite de diferite muzee, noutăţi din domeniile shopping, beauty, fitness, dining etc., conţinut realizat în colaborare cu TV City.

Şi pentru că Sun Plaza şi-a propus încă de la inaugurare să le ofere vizitatorilor săi o experienţă cât mai plăcută şi completă de shopping şi petrecere a timpului liber, ecranul uriaş este interactiv, permiţându-le utilizatorilor să acceseze reţelele de socializare preferate şi să îşi petreacă timp de calitate împreună cu prietenii ori familia alegând dintr-o gamă variată de jocuri incitante.

Inaugurarea video wall-ului a fost sărbătorită printr-un eveniment plin de suspans, alături de Proiectul Tivodar, Freakquency Crew, trupa de breakdance ce a câştigat prima ediţie a emisiunii România Dansează, şi Robert Kovacs, trial biker. Evenimentul a fost difuzat live şi în exclusivitate de către TV City, putând fi recepţionat în peste 500.000 de case din Capitală.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.