“Turbo Accelerator Warp”, promite sesiuni de pregătire antreprenorială și pentru start-up-urile româneşti. Acesta este un program gratuit de training de o săptămână al hub:raum, proiect...

startup“Turbo Accelerator Warp”, promite sesiuni de pregătire antreprenorială și pentru start-up-urile româneşti. Acesta este un program gratuit de training de o săptămână al hub:raum, proiect dezvoltat în cadrul Grupului Deutsche Telekom. Programul de training va avea loc la Cracovia, din 30 noiembrie până pe 7 decembrie.

Aplicațiile pot fi depuse online până la 17 noiembrie, aici. Orice echipă de până la 4 persoane poate aplica dacă are un proiect din zonele de comunicare, e-commerce, servicii de internet, smart home, publicitate, media, payment, cloud, energie, auto, eHealth, M2M, comunicații mobile, colaborare, analiză de date sau securitate, relevante pentru mediul internațional.

Pentru trainingul de 8 zile vor fi selectate 10-14 de echipe din toată regiunea Europei Centrale și de Est, inclusiv România. După participarea la “Turbo Accelerator Warp”, cele mai bune proiecte ar putea să obțină finanțare pentru dezvoltare prin intermediul programului hub:raum. Hub:raum este un incubator de afaceri dezvoltat de Deutsche Telekom pentru antreprenorii din zona de tehnologie, iar finanţarea pentru fiecare proiect poate ajunge până la 80.000 de euro.

În timpul programului “Turbo Accelerator Warp”, participanții vor avea acces la workshop-uri de mentorat sub  îndrumarea unor antreprenori cu experiență și experți internaționali, cu accent pe finanțarea start-up-urilor, dezvoltare de produs și modele de afaceri, experiența utilizatorilor, marketing, aspecte juridice, pitching etc. Pentru echipele selectate, costurile de zbor și cazare vor fi suportate de organizatori.

“Noi considerăm că este o mare oportunitate pentru tinerii întreprinzători din România de a intra în contact cu acest program și pentru a testa puterea ideilor lor. Romtelecom este aliatul companiilor de toate dimensiunile, iar pentru cele mici, care au nevoie de mai mult suport, avem câteva proiecte precum platforma afacereataonline.ro sau platforma de e-learning Online Business School. De aceea susţinem şi hub:raum, o inițiativă la nivel de grup, care are același scop ca noi – de a încuraja inovaţia și dezvoltarea unei noi generații de companii, cu perspective noi asupra mediului de afaceri”

Ovidiu Ghiman, Chief Commercial Officer, Business Segment, România

hub:raum Cracovia este un incubator de afaceri creat de Deutsche Telekom Group în aprilie 2013. Aceasta se concentrează pe sprijinirea afacerilor inovatoare din Europa Centrală și de Est, punând laolaltă echipe, viziuni și expertiză cu puterea corporativă a celor mai mari companii de telecomunicații integrate din lume. Aceasta se realizează prin oferirea unui pachet complet de seed-funding, spațiu de lucru, mentorat și acces la experiența și resursele Deutsche Telekom.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.