Balanta s-a inclinat serios catre Sharp atunci cand am inceput sa caut un sistem audio HiFi pentru camera de zi din noul apartament in...
sharp XL-HF401PHBalanta s-a inclinat serios catre Sharp atunci cand am inceput sa caut un sistem audio HiFi pentru camera de zi din noul apartament in care ma mutasem. Si, nu am stat deloc pe ganduri atunci cand am ales microsistemul XL-HF401PH, un sistem stereo cu componentă HiFi, cu sunet de o calitate excelentă şi cu un design de clasa!

Sunetul excelent, operatiunile facile si directe, materialul si finisarile de calitate superioara si gradul perfect de conectivitate reprezinta prioritatile proiectarii unui sistem audio HiFi excelent. Iar microsistemul XL-HF401PH dispune de Airplay si DLNA (WIFI / WLAN) cu mod DIRECT (fără router!) şi DLNA pentru dispozitive de tip iPhone si … smartphone. Ii puteti conecta un iPhone 4, 4S, iPad si iPod generatia 2.3 prin andocarul situat in partea superioară. Microsistemul dispune si de un port USB pepartea frontala. Astfel, putem reda muzica de pe un USB sau HDD extern. In timp ce va delectati cu muzica, dispozitivul dvs. iPad2 se va incarca prin USB-gazda. Iar suportul iPad2 face deja parte din accesoriile cu care este comercializat sistemul audio de la Sharp! Mai trebuie spus si ca terminalul pentru andocarea superioară a dispozitivului iPhone este deja acoperit cu o carcasă solidă anti-praf.

Carcasă este realizata integral din metal, cu terminale in forma de elice pentru difuzoare. Boxele au difuzoare pe 2 cai, pentru frecvente inalte. Puterea acestuia este de 2x 50 waţi RMS. Sunetul este unul foarte clar. Pentru mine a fot mai mult decat suficient pentru a asculta muzica in casa. I-am conectat si iPod-ul pentru a reda muzica de pe el si a mers perfect. Am organizat si o mica petrecere de casa noua si totul a fost… perfect! S-a dansat ca intr-un club. Sfatul meu este, insa, sa va anuntati vecinii inainte de a testa la maximum sunetul Sharp-ului.

In plus, prin microsistemul XL-HF401PH am scos si sunetul din TV. Am vazut cateva filme, iar sunetul redat m-a facut sa ma simt ca in intr-o sala de cinema. Are multe posibilitati de redare. Pe langa cele mentionate mai sus acesta mai poate reda de pe CD, CD-MP3 / WMA. Cum era de asteptat are si tuner FM cu RDS FM încorporat, echipat cu 40 de presetări. Functia ASPM va cauta si memora cu usurinta toate posturile radio disponibile in regiunea dvs. Consumul de enrgie este unul redus, de numai 0,4 wati in modul de asteptare.

Microsistemul dispune de mai multe presetari de sunet si posibilitate de reglare bass si inalte dupa bunul plac. O mai buna performanta a bassului este disponibila prin conectarea unui subwoofer activ la iesirea separata pentru subwoofer. Cu Sharp va puteti bucura de muzica preferata la cel mai inalt nivel de acuratete. Garantat!

 Specificatii tehnice:

Peak music power output (total):           200 W

Music power output (DIN 45 324):          140 W (70+70)W

RMS power DIN 45 324:                            100 W (50+50)W

RMS power DIN 45 500:                            66 W (33+33)W

Preprogrammed equalizer:                     yes

Bass / Treble:    yes

X-Bass: yes

RDS / Preset station memories:               40 (Only FM-Tuner built in!)

Antenna terminal (75 Ω coaxial):             yes

CD changer:                                              1 CD-Tray, front open

CD-R/CD-RW*/MP3 playable:   yes/yes/yes

MP3- / WMA-Navigation:                         yes

Random play/Repeat/Title memories: yes/yes/yes

AUX analogue/ USB:                                yes/yes

Speakers/Headphone (3.5 mm):             yes/yes

Optical digital/Video:                               no/yes

Subwoofer Pre-Out (RCA):                      yes

Type      2-Way System with soft Dome tweeter

Woofer / Tweeter / Full Range yes/yes/no

Dimensions (W x H x D), mm:                 148x262x203,5

Weight speaker systems (each):             2,54 Kg

Remote control with batteries:                yes

FM indoor-/ AM loop- antenna:              yes/no

Special Features:                                         Wireless DLNA/Airplay function to support iPad/   iPhone4S/ iPod/ iTouch playback and charge function. DLNA supporting music streaming also for Android Smartphones.

Operation:                                                 Remote Control, front cabinet

Power requirement (AC):                         230V/50Hz

Dimensions main unit (W x H x D), mm:               215x136x335

Weight (main unit):                                   2,7 Kg

Colour Main Unit / Speakers / RC:           Titan Silver / black/ black

Stand-by power consumption: 0,4 W

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.