Primul Seminar al Comunitatii de CSR, realizat pe 5 noiembrie de echipa CSR Media, a reunit circa 60 de specialisti si comunicatori de CSR...

Seminar CSRmedia.ro, 5 Noiembrie, Novotel

Primul Seminar al Comunitatii de CSR, realizat pe 5 noiembrie de echipa CSR Media, a reunit circa 60 de specialisti si comunicatori de CSR din aproape 40 de companii romanesti. Astfel, intr-o atmosfera informala, participantii au dezbatut idei legate de integrarea practicilor sustenabile in strategia de business si despre rolul si obiectivele Responsabilitatii Sociale Corporative in contextul actual.

In cadrul intalnirii au fost dezbatute subiecte de interes din domeniul Responsabilitatii Sociale Corporative. Lavinia Toma – Corporate Communications Henkel Romania, Mona Nicolici – Manager Sustenabilitate OMV Petrom, Veronica Dogaru – Corporate Communications Manager Orange Romania, Valentina Vesler – PR Manager Aqua Carpatica, bloggerul Cristian China-Birta sau jurnalistul Marian Crăciun (subsemnatul) sunt cativa dintre speakerii prezenti la eveniment.

botezatu lacramioaraSeminarul Comunitatii de CSR face parte din seria noastra de initiative menite sa creeze Comunitatea specialistilorde CSR din Romania. Feedback-ul participantilor a fost unul extrem de pozitiv, fapt ce ne-a demonstrat necesitatea organizarii unui astfel de seminar, in care specialistii de CSR sa afle noutati din domeniu, sa dezbata subiecte specifice, sa schimbe idei, dar – cel mai important – sa interactioneze intre ei. Suntem extrem de incantati de reusita acestei intalniri”

Lacramioara Botezatu, Project Manager al CSR Media Network

In cadrul Seminarului au fost abordate, de asemenea, subiecte referitoare la sponsorizari ca instrument de CSR sau la modalitati de a motiva angajatii sa participe voluntar la campaniile initiate de companii. Nu in ultimul rand, s-a discutat si despre comunicarea proiectele de CSR catre publicul interesat, din punctul de vedere al consultantilor, bloggerilor si reprezentantilor mass media. Seminarul a fost sustinut de companiile Orange Romania, Henkel si Aqua Carpatica.

Vezi si galeria foto de la Seminarul Comunitatii de CSR!

In perioada urmatoare, echipa CSRMedia.ro se pregateste sa organizeze a doua editie a Galei de premiere Romanian CSR Awards™. In cadrul competitiei vor fi premiate cele mai bune proiecte de CSR derulate de companiile autohtone pe parcursul anului 2013. Totodata, echipa pregateste si un nou Studiu in domeniu de CSR, document ce va fi realizat impreuna cu specialistii de la Ernst&Young Romania. Toate aceste initiative vin sa sustina comunitatea din domeniu si sa recunoasca initiativele de CSR realizate in tara noastra.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.