Regiunea Arlberg este situată în vestul Austriei, la graniţa dintre landurile Tirol şi Vorarlberg şi la 100 de km de Innsbruck. Cu cele 5...

ArlbergRegiunea Arlberg este situată în vestul Austriei, la graniţa dintre landurile Tirol şi Vorarlberg şi la 100 de km de Innsbruck. Cu cele 5 localităţi cosmopolite şi dinamice, regiunea Arlberg este considerată cea mai bună zonă de ski din lume.

Între 1300 şi 2811 m veţi descoperi leagănul skiului alpin din Arlberg. Istoria schiului în această regiune începe în jurul anului 1901 când la St. Christoph se deschide clubul de schi Arlberg, iar în 1925 se deschide la Lech prima şcoală de ski. Pârtiile sunt excelent preparate pentru toate categoriile de schiori: un adevărat El Dorado al schiului şi sportului alpin!

St. Anton am Arlberg

Dinamic şi sportiv cu un caracter tradiţional. Pe lângă oferte de top, veţi găsi aici ospitalitatea tiroleză precum şi varietate internaţională. Programe speciale, dar şi o gastronomie desăvârşită, premiată, vă vor răsfăţa într-o vacanţă unică şi exclusivă.

St. Christoph am Arlberg

Arlberg 4Staţiunea St. Christoph este situată la 1800 m altitudine şi este înconjurată de vârfuri muntoase. Localitatea se află chiar sub cel mai înalt punct al trecătorii Arlberg, fiind foarte cunoscut ca o așa-zisă capcană de zăpadă. Înzestrată de ambele părți cu cantități mari de zăpadă pe pârtii, aceasta ajunge uneori până la acoperișul caselor.  Tradiția își spune și aici cuvântul: în anul 1920 este înființată prima școală de schi din Austria.

Stuben am Arlberg

Idilă şi răsfăţ. Tradiţia îndelungată a sporturilor alpine, dar şi grija deosebită pentru familii sunt două din punctele forte care definesc staţiunea Stuben. Romantism pur: asta veţi găsi în minunata localitate Stuben, aflată în partea vestica a regiunii Arlberg. Stuben este o destinaţie foarte renumită pentru familii şi pentru cei entuziasmaţi să găsească acel ceva special!

Zürs am Arlberg

Arlberg 3Astăzi, Zürs este o staţiune exclusivistă, unde multe dintre familiile regale ale Europei îşi petrec vacanţele. Magazinele de lux, restaurantele excepţionale şi hotelurile de top oferă o experienţă incomparabilă de vacanţă.

Staţiunea este opţiunea preferată a oaspeţilor internaţionali, care caută un refugiu unde să se bucure de plăcerile pure. Pe lângă restaurantele fine, barurile stilate ale staţiunii garantează o viaţă de noapte bogată. Desigur această stațiune renumită la nivel internațional, are o îndelungată tradiție, aici s-a pus în funcțiune în 1937  prima instalație de cablu sub formă de T.  Schiorii pot savura turele de schi chiar de lângă hotel. Ultima atracție pentru iubitorii de adrenalină nelimitată este heliskiing-ul, pe care puteți să îl practicați aici.

Lech am Arlberg

Arlberg 2Lech am Arlberg este o staţiune luxoasă şi exclusivistă, renumită pentru nobleţea şi gastronomia excepţională. Veţi găsi aici magazine de lux, străzi romantice şi restaurante premiate, iar oferta de cazare de înaltă clasă se combină perfect într-o vacanţă de 5 stele.

Ospitalitatea oferită într-un cadru natural deosebit vă va fermeca. Fie că alegeţi să serviţi masa sau să ciocniţi un pahar de şampanie în Oberlech, veţi fi vrăjiţi de atmosfera idilică şi romantică.

Zona de ski este foarte ofertantă, pe de o parte a văii aveți zona Rufikopf, iar pe cealaltă apare maiestuosul Kriegerhorn. De la pârtii pentru familii la zăpadă powder excelentă, ofertele sunt nenumărate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.