Lenovo a anunțat lansarea noii tablete Lenovo Miix2 de 8 inci cu Windows 8.1., un dispozitiv multi-modal care încorporează un processor Intel quad-core și...
Lenovo Miix 8Lenovo a anunțat lansarea noii tablete Lenovo Miix2 de 8 inci cu Windows 8.1., un dispozitiv multi-modal care încorporează un processor Intel quad-core și monitor IPS cu unghi larg și cu afisaj de înaltă definiție, într-o tabletă de mici dimensiuni. Prevăzută un stylus opțional și un capac detașabil, Lenovo Miix2 de 8 inci se alătură predecesorului său popular, Miix Lenovo.

Măsurând numai 8.35 mm grosime și cântărind aproximativ 350 g, noua tabletă Lenovo Miix2 are un ecran în format 16:10 care echilibrează experiența vizuală şi portabilitatea. Ecranul WXGA sensibil la zece puncte de atingere (10-point-multi touch) are o rezoluție de 800 x 1280 și un impresionant unghi de 178 grade, creat special pentru ca tu să nu te plictisești niciodată. Echipată cu două camere web, una în față (2MP) și una în spate (5MP)[1], această tabletă este concepută pentru conexiuni video şi schimb de poze. Prevăzută cu Windows 8.1, tableta Lenovo Miix2 de 8 inci beneficiază de îmbunătățirile de ultimă oră ale sistemului de operare de la Microsoft.

Sub „capotă” Lenovo Miix2 de 8 inci are un puternic procesor Intel®Bay Trail-T Quad Core, bazat pe arhitectura lui Intel® Atom™ S și integrat cu Intel HD Graphics (Gen7), având tehnologia Clear Video HD pentru performanță video. Această combinație de viteză şi responsivitate diferenţiază Miix 2 de restul tabletelor şi descătuşează întregul potenţial al sistemului de operare Windows 8.1. Cu un volum de stocare de eMMC de 128GB de (extensibil cu încă 32GB cu ajutorul unui card SD)[2] perfect pentru videoclipuri, muzică și poze, tableta Miix2 este dedicată utilizatorilor care sunt mereu pe drumuri.

Noul Lenovo Miix2 de 8inci încurajează productivitatea în afara biroului. Sistemul are preinstalat Microsoft Office Home &Student 2013, care le permite utilizatorilor să vadă, să editeze și să îşi administreze cu ușurință documentele oriunde s-ar afla. Tableta are deasemenea și o opțiune de stylus și un capac detașabil. Capacul protejează ecranul atunci când acesta nu este în funcțiune și are funcție dublă de suport pentru vizualizarea de conţinut video. Stylusul este un partener perfect pentru a realiza desene, schițe sau pentru a lua notițe și a îmbunătăți productivitatea tabletei.

„Mulți utilizatori își doresc comoditatea oferită de o tabletă mai mică, dar nu vor ca astfel să piardă din performanță și eficienţa unui dispozitiv puternic, quad-core, cu Windows 8.1, cum este noul Miix2 de 8 inci. Această tabletă le permite utilizatorilor să se bucure de o tabletă mică ușoară şi în acelaşi timp puternică“ spune Bai Peng, vice președinte și director general Lenovo Business Group, departamentul Notebook Business Unit. „Lenovo Miix2 de 8 inci este un exemplu perfect al felului în care design-ul bine gândit poate satiface atât nevoia de comoditate şi portabilitate cât şi pe cea de performanţă.”


[1] Conectivitate 3G valabilă doar în anumite țări

[2] 32 și 64 GB valabil în SUA

3 Miix2 de 8 inci va fi disponibil în România din luna noiembrie. Preţul local nu este încă disponibil. Preţul în SUA este de aproximativ 229$.

 

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.