Emisiunea Guerrilla Logout (Radio Guerrilla) a devenit, incepand de marti, prima emisiune radio din Romania cu propria aplicatie de mobil. Guerrilla Logout App a...
guerrillaEmisiunea Guerrilla Logout (Radio Guerrilla) a devenit, incepand de marti, prima emisiune radio din Romania cu propria aplicatie de mobil. Guerrilla Logout App a fost realizat de agentia Syscom Digital cu scopul de a crea o platforma interactiva de redare a continutului emisiunii in format optim pentru smartphone. O puteti descarca incepand de astazi, gratuit, din iOS Market.

Guerrilla Logout, realizata de Bogdan Serban, este emisiunea in care continutul bate comunicarea. Asculta zilnic la Radio Guerrila, de marti pana vineri (17.00 – 20.00), cel mai bun mix de evenimente, povesti spuse de oameni interesanți cu idei bune, initiative civice, sociale mobilizatoare, plăceri vinovate, concursuri cu premii fine, filme, piese de teatru, expoziții, ateliere, bloguri, site-uri și platforme sociale; toate acestea vin asezonate cu un playlist deosebit, a la Logout. De unde si indemnul “Occupy timpul liber!”.

Ca si emisiunea care l-a inspirat, Appul Guerrilla Logout functioneaza ca un ghid urban concentrat pe care il poti utiliza si in afara celor de 3 ore zilnice de emisie Guerrilla Logout (de marti pana vineri, intre orele 17.00 – 20.00).  Prin aceasta aplicatie, ascultatorii au acces liber la continutul emisiunii si la playlistul muzical conceput de realizatorul Bogdan Serban.

In aplicatie vei regasi rubricile principale Guerrilla Logout: Artisti la Reboot – unde poti comenta si vota propunerile muzicale care vor intra apoi in playlistul Radio Guerrilla, Legala Zilei – muzica buna de descarcat gratuit din online, Recomandarile de evenimente pentru ziua in curs si ziua urmatoare, Podcasturile unde poti asculta in reluare, integral, editiile trecute, si playlistul emisiunii. Poti asculta Radio Guerrilla direct in aplicatie si iti poti crea o lista personala cu melodiile preferate. Ca un bonus, in fiecare zi, primesti stiri si premiere muzicale, in exclusivitate. Exista un tab special de notificare pe care il poti folosi pentru a primi atentionare la fiecare informatie noua pe care echipa Guerrilla Logout o posteaza in aplicatie.

Guerrilla Logout este optimizata inclusiv pentru iPhone 5/5S/5C. Prin intermediul aplicatiei, asculti Radio Guerrilla pe 48kbit cu mentiunea ca in viitor va exista optiune de ascultare si pentru trackingul de banda 32 kbit.

In scurt timp, aplicatia Guerrilla Logout va fi disponibila si in varianta Android Market, urmand ca la inceputul anului viitor, sa fie lansata varianta pentru sistemul de operare Windows.

Aplicatia Guerrilla Logout a fost dezvoltata la initiativa Agentiei Syscom Digital, o agentie supraspecializata in mobile marketing si baze de date, cu o paleta diversificata de produse si servicii cum ar fi: marketing interactiv; SMS & e-mail marketing; aplicatii mobile; dezvoltare web si aplicatii online; mobile media; digital CRM; marketing direct si managementul bazei de date; call center si aplicatii IVR etc.

“UPDATE: Prima aplicatie de mobil din Romania pentru o emisiune radio, dezvoltata de Syscom Digital pentru Guerrilla LogOut, este disponibila si pentru sistemul de operare Android si poate fi descarcata gratuit incepand cu data de 27 ianuarie 2014 din Google Play. Aplicatia Guerrilla Logout disponibila in Google Play este optimizata incepand cu sistemul de operare Android 2.3.3. Prin intermediul aplicatiei poti asculta Radio Guerrilla pe 32kbps sau 48kbps.”

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.