LG Electronics, unul dintre cei mai mari producători din industria de tehnologie mondială, a lansat recent pe piaţa locală tableta G Pad de 8.3...
DSC02304 (Small)LG Electronics, unul dintre cei mai mari producători din industria de tehnologie mondială, a lansat recent pe piaţa locală tableta G Pad de 8.3 inci, un device care face parte din gama de dispozitive mobile premium, G Series a companiei.

Tableta este prima din clasa sa care oferă un ecran Full HD de tip IPS (In-plane switching), adică din orice unghi te-ai uita, claritatea şi calitatea imaginii este aceeaşi.

Deşi beneficiază de un display generos, tableta are dimensiuni reduse (lăţimea este de doar 125,5 mm) care îi permit utilizatorului să o ţină confortabil într-o singură mână. Are o portabilitate sporită, greutatea ei fiind de 338 de grame, şi încape foarte bine în buzunarul pantalonilor.

Când ajunge Google Nexus 5 în România şi care sunt specificaţiile gadgetului? GALERIE FOTO

Gadgetul dispune de un procesor puternic, Qualcomm Snapdragon 600 cu CPU Quad-Core de 1,7 GHz care îmbunătăţeşte experienţa de vizualizare şi permite afişarea conţiunutul Full HD fără a compromite performanţa. Totodată, G Pad 8.3 are o baterie de 4.600 de mAh, o cameră foto de 5 megapixeli (camera frontală are 1,3 megapixeli) şi permite o autonomie de până la 9 ore de vizualizare a conţinutului video. Tableta are la bază sistemul de operare Android Jelly Bean 4.2.2 şi dispune de o serie de funcţii foarte interesante.

Gadget trends: LG lansează oficial la nivel global primul smartphone cu adevărat curbat

Prin intermediul aplicaţiei QPair, fiecare apel sau mesaj primit pe smartphone va apărea şi pe G Pad, iar utilizatorii pot răspunde prin intermediul tabletei. Aplicaţia permite tabletei să se conecteze chiar şi la smartphone-urile sau tabletele altor producători (cu recomandarea ca aceste device-uri să aibă Android Jelly Bean).

Totodată, notiţele create cu ajutorul QMemo pot fi salvate direct pe smartphone şi pot fi trimise de pe aceste dispozitive.

Slide Aside este una dintre aplicaţiile specifice acestui dispozitiv şi permite accesarea funcţiilor multitasking prin simpla glisare cu trei degete a aplicaţiei deschise către laturi. De asemenea, QSlide permite controlul a până la trei aplicaţii într-o singură fereastră, în timp ce KnockON permite pornirea şi oprirea dispozitivului prin dubla atingere a ecranului. Tableta poate fi utilizată şi ca telecomandă universală pentru accesarea electronicelor inteligente din casă, prin infraroşu, cu ajutorul aplicaţiei QRemote.

Gadget Trends: LG G2 cu 4G a ajuns la Orange

LG G Pad are o capacitate de 16 GB, la care se poate adăuga un card SD de până la 64 de GB, iar prin intermediul aplicaţiei Multiuser, poate susţine până la 8 conturi (1 administrator), fiind ideală pentru familii.

Device-ul este disponibil la retailerii eMAG şi Flanco, la preţul de 1.449 de lei, urmând ca de săptămâna viitoare să intre şi în cadrul Domo şi Altex.

Recent, LG a adus la nivel local şi smartphone-ul LG G2, care are toate avantajele unui smartphone de top: porneşte rapid aplicaţiile datorită procesorului Quad-Core de 2,26 GHz Snapdragon 800 şi celor 2 GB RAM, are un ecran full HD de 5,2 inci, o baterie de 3.000 mAh, o cameră foto performantă de 13 MP, cu stabilizare optica şi 32 GB spaţiu de stocare.

Un alt gadget interesant pe care compania sud-coreeană l-a adus pe piaţa din România în această toamnă este imprimanta portabilă LG Pocket Photo, un device care funcţionează prin transfer termic, neavând nevoie de cerneală specială, transferul de informaţii fiind făcut prin NFC şi care este compatibilă şi cu smartphone-urile Apple. Imprimanta se găseşte la retailerii români şi costa 600 de lei.

În acelaşi timp, producătorul de electronice LG şi gigantul IT Google au colaborat din nou, după Nexus 4, pentru a produce primul smartphone care oferă cel mai recent sistem de operare Android, 4.4, KitKat. Dotat cu noi caracteristici, Nexus 5 este cel mai subţire şi mai rapid telefon Google Nexus din acest moment.

Cu un ecran Full HD IPS de 5 inci, Nexus 5 are un ecran expansiv pentru o experienţă vizuală de neegalat. Smartphone-ul extrem de uşor vine în versiunile de 16GB şi 32GB şi este îmbinarea perfectă de înaltă performanţă, funcţionalitate şi confort datorită hardware-ului recunoscut LG, alături de cele mai bune servicii și software Google.

Potrivit reprezentanţilor diviziei locale LG, compania va aduce din luna decembrie pe piaţa din România televizorul OLED cu ecran curbat şi smartphone-ul G Flex.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.