Carrefour România se pregătește să propună clienților săi, spre finalul lunii noiembrie, în perioada de BLACK FRIDAY, prețuri nebune la produse electronice și electrocasnice....
carrefour-online.roCarrefour România se pregătește să propună clienților săi, spre finalul lunii noiembrie, în perioada de BLACK FRIDAY, prețuri nebune la produse electronice și electrocasnice.

Anul acesta, Carrefour România oferă clienților șansa de a găsi și achiziționa produsele mult visate prin reduceri la aparate electronice și electrocasnice mari și mici, „cu prețuri nebune la tot ce poți băga în priză”. Potrivit conducerii companiei, totul este foarte simplu! Intri în hipermarketul Carrefour din orașul tău, identifici produsul sau produsele preferate, plătești și poți pleca acasă imediat cu aparatul căutat, la un preț avantajos!

“De ce să alegi Carrefour pentru cumpărăturile de BLACK FRIDAY? Pentru că promit:

  • un stoc mare de produse aflate în promoție

  • reduceri la familii întregi de produse electronice și electrocasnice

  • promoții reale, cu produse la prețuri cu adevărat reduse

  • credite speciale, cu condiții extrem de bune pentru BLACK FRIDAY

Cu peste 9.900 de magazine în 33 de țări, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirmă ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienți din Europa, Asia și America Latină. Cu peste 3 miliarde de operațiuni la casă, prin intermediul tuturor activitaților sale, Grupul își asumă responsabilități economice, sociale și de mediu și garantează pentru calitatea produselor sale și securitatea clienților săi.

În România, Grupul Carrefour numără 143 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 74 supermarket-uri „Market”, 44 magazine de proximitate „Express” și un website de comerț online: www.carrefour-online.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.