www.ottershop.ro, managazinul online oficial al brandului Otter în România, proiect marca Delazero.com, a fost desemnat cel mai bun magazin online de fashion la Gala...

Carmen Grigore Bogdan Uta - Gpec 2013www.ottershop.ro, managazinul online oficial al brandului Otter în România, proiect marca Delazero.com, a fost desemnat cel mai bun magazin online de fashion la Gala Premiilor E-commerce 2013, desfășurată marți, 5 noiembrie. În cadrul aceleiași Gale, www.ottershop.ro s-a clasat și pe locul III la categoria Experienced.

Nu este pentru prima oară când compania Delazero.com este câștigătoare, prin proiectele sale, la această gală. Timp de doi ani consecutiv, în 2012, respectiv 2011, Delazero.com a fost pe podium, ocupând locul I la categoria User’s Choice, prin proiectele www.remington-style.ro, respectiv www.24shop.ro.

E un premiu pe care îl așteptăm din 2011 și înseamnă recunoașterea și încununarea tuturor eforturilor echipei noastre. Mă refer aici mai ales la partea de web-development, la care s-a muncit enorm în spate – noi am fost printre primii de pe această piață care am introdus și vizualizarea produselor în format 360 grade, de exemplu, dar și la echipa de customer care care face o treabă excelentă. Un mare plus revine, desigur, și produselor, care sunt pe placul publicului și sunt printre cele mai căutate de pe piața de încălțăminte quality. Totodată, mă bucur să văd că succesul nostru nu este confirmat doar de cumpărători, care ne-au acordat votul lor de încredere prin decizia de cumpărare și prin fidelitate, ci și de specialiști în domeniu și colegi de branșă. Spre deosebire de anii trecuți, anul acesta am mizat doar pe un magazin. Ottershop.ro a fost singurul magazin din portofoliul nostru înscris anul acesta la Gală. În anii trecuti am avut mai multe și, timp de doi ani consecutiv am luat premiul User’s Choice cu proiectele noastre.”

Carmen Grigore, managing partner Delazero.com

Cât se câștigă din online?

Anul acesta, la 31 octombrie, ottershop.ro număra încasări de aproape 600.000 euro. Vânzările online cresc exponențial de la un sezon la altul.

„Suntem un business născut în criză, care nu numai că s-a menținut pe o astfel de piață, ci a reușit să se dezvolte. Cred că și nișa pe care ne-am axat, aceea de a oferi servicii integrate de comerț electronic, pe o platformă customizată, marketing și vânzări, asigurând, practic,  toate resursele necesare pentru un magazin online de succes, ne ajută. În cazul nostru, clientul  poate veni doar cu dorința de a avea un magazin online. De restul ne ocupăm noi.  În cei 5 ani de când suntem pe piață, am reușit să adăugăm anual câte un nou proiect în portofoliu. Și ne bucurăm că, în ultimii trei ani, am fost prezenți pe lista câștigătorilor de la Gala Premiilor de Comerț Electronic.”, continuă Carmen Grigore.

Anual, Gala Premiilor eCommerce îşi alege câştigătorii. Competiţia se împarte pe trei categorii: Premiile proprietare Gala Premiilor eCommerce – acordate prin consultarea magazinelor online, Premiile magazinelor online, în funcţie de votul juriului pe Categoriile de Produse/Servicii Comercializate,  Premiile bancilor. În ultimele două editii, Delazero.com a fost pe podium prin magazinele www.remington-style.ro și www.24shop.ro, câstigătoare ale distincției User’s Choice în 2011, respectiv 2012. Users’ Choice este sigurul premiu acordat pe baza voturilor publicului.

www.ottershop.ro este magazinul online exclusiv al brandului Otter în România, fiind singurul site monobrand al produselor OTTER Distribution. Lansat în 2011, magazinul a fost construit pentru a oferi clientilor din mediul virtual experiența unui magazin fizic. Clientul are parte de o experiență completă, i se oferă asistență în cumpărare, iar site-ul este construit pe o platformă interactivă, operativă, în care utilizatorul poate să își organizeze căutarea după criterii specifice: brand, culoare, mărime, preț, sezon. Stocul este updatat în timp real. Pentru o vizualizare cât mai corectă, s-a introdus sistemul de 360 de grade, iar magazinul este structurat în așa fel încât produsele să fie ușor de găsit: pentru femei, pentru bărbați și pentru copii. Pe lângă zona de încălțăminte, Ottershop.ro oferă și alte categorii de produse: genți, accesorii și produse de întreținere.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.