Hotel Epoque anunta deschiderea propriului centru de conferinte si evenimente, Epoque Events Gallery. Rezultatul unei investitii de 500 000 euro, Epoque Events Gallery include...
Epoque_Events_Gallery_8Hotel Epoque anunta deschiderea propriului centru de conferinte si evenimente, Epoque Events Gallery. Rezultatul unei investitii de 500 000 euro, Epoque Events Gallery include o sala de conferinte dotata cu facilitati si tehnologii ultramoderne si un Wine&Cigar Club destinat relaxarii after-work si organizarii de evenimente private.

Epoque Events Gallery, cel mai nou business & events center din Bucuresti, ofera spatii premium, servicii complete de event management, propriile solutii personalizate de catering si suport permanent in organizarea de evenimente corporate si private. Proiectul beneficiaza de o infrastructura impecabila, de echipamente si tehnologii de ultima generatie si de un design rafinat, creand un context singular si perfect customizabil pentru desfasurarea evenimentelor mici si mijlocii.

Sala de conferinte are o suprafata de 130 mp si o capacitate de 40-180 persoane, in functie de formatul de set-up ales: Cocktail, Teatru, Cabaret, Classroom, U-shape, Board sau Festiv. Designul este gandit sa se armonizeze cu conceptul de amenajare interioara a Hotel Epoque, pastrand stilul si atmosfera déjà consacrate si utilizand materialele, finisajele si leit-motivele caracteristice. Amplasat in interiorul domeniului Epoque, The Events Gallery se bucura de lumina naturala, de un cadru natural incantator si de o pozitie ultracentrala privilegiata, in imediata apropiere a Gradinii Cismigiu.

The Wine&Cigar Club are o suprafata de 100 mp si o capacitate de pana la 80 persoane. Conceput in stil British lounge, The Wine&Cigar Club este destinat relaxarii after work, intalnirilor de business informale si organizarii de evenimente private. In plus, noua locatie va reprezenta o familiara oaza de confort si relaxare pentru oaspetii hotelului si membrii clubului, devenind prima optiune pentru petrecerea timpului liber.

Epoque Events Gallery completeaza intr-un mod extrem de fericit profilul si structura Epoque, si suntem foarte incantati sa finalizam acest proiect in termenul propus, perioada noiembrie-decembrie fiind foarte dinamica din punctul de vedere al organizarii de evenimente corporate. Construirea acestui centru de conferinte reprezinta dezvoltarea fireasca a Epoque pentru a raspunde solicitarilor in crestere pe segmentul MICE, precum si pentru a veni in intampinarea cererilor clientilor existenti, care sunt déjà familiarizati cu serviciile  premium de tip boutique oferite de hotelul si restaurantul Epoque si au aceleasi preferinte si asteptari si in organizarea evenimentelor de afaceri sau private. Suntem foarte increzatori in performantele Events Gallery si estimam ca in anul 2014 veniturile provenite din centrul de evenimente vor reprezenta aproximativ 20% din totalul veniturilor Epoque»

Diana Popescu, Owner & CEO Epoque

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.