Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat lansarea unei oferte speciale pentru toţi pasagerii care...
Wizz AirWizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat lansarea unei oferte speciale pentru toţi pasagerii care călătoresc pe rutele recent lansate către şi dinspre Dubai/Abu Dhabi (DubaiWorldCentralAirport).

Astfel, noua opţiune WIZZ Xtra Space oferă pasagerilor un confort suplimentar atunci când călătoresc pe cele mai lungi rute Wizz Air de la Kiev, Budapesta, Sofia şi Bucureşti către Dubai World Central.

Prin alegerea opţiunii WIZZ Xtra Space, pasagerii vor avea acces la rândurile selectate unde unele locuri au rămas libere şi vor putea astfel călători având  mai mult spaţiu şi confort. Toţi pasagerii care vor opta pentru WIZZ Xtra Space au dreptul automat la îmbarcare prioritară. Noua opţiune este disponibilă acum pe wizzair.com pentru 10 euro, preţul pe segment. WIZZ_Xtra_Space

“Clienţii noştri au deja posibilitatea de a rezerva locuri cu spaţiu suplimentar pentru picioare; pachete premium care includ opţiuni de confort variate şi serviciul nostru de business WIZZ Flex care permite schimbarea datei și a rutei, la rezervările deja existente. Acum adăugăm serviciul Wizz Xtra Space disponibil pentru cele patru rute către Dubai/Abu Dhabi cât şi serviciul de îmbarcare prioritară cu doar 10 Euro! V-aţi săturat de toamna rece şi ploioasă? Rezervaţi astăzi un zbor cu Wizz Air către exoticele Emirate Unite Arabe pe wizzair.com, adaugaţi opţiunea WIZZ Xtra Space şi călătoriţi cu un plus de confort, către primele destinaţii  însorite de iarnă”, a precizat Daniel de Carvalho, manager în cadrul Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie low-fare din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 de la 18 baze, 290 de rute facând legatură cu 95 de destinaţii din 35 de ţări.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.