Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.ro estimează o creştere cu cel puţin 30% a businessului companiei anul viitor, iar în aceste condiții vizează și deschiderea unui...
question1Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.ro estimează o creştere cu cel puţin 30% a businessului companiei anul viitor, iar în aceste condiții vizează și deschiderea unui nou showroom în țară. Mai mult, Pătrașcu a declarat, luni, că are în plan adăugarea de noi categorii de produse și servicii în portofoliul companiei, dar și extinderea flotei. În ceea ce privește tendinţele la nivelul pieţei, el a realizat și un top al celor mai vândute produse de la evoMAG.ro Cum arată acesta?
Datele statistice prezentate de reprezentantul evoMag indică faptul că printre cele mai căutate produse se numără tabletele şi smartphone-urile. Pătrașcu estimnează că în 2014 va exista o serie de lansări abundente de produse din partea producătorilor, iar ponderea electronicelor româneşti va creşte. “În tot acest timp, produsele vor deveni mai accesibile prin scăderea preţurilor, iar valoarea industriei va creşte. Eu mizez și pe faptul că plăţile online se vor înmulţi”, a mai declarat Pătrașcu.
vanzari evomag
evoMAG.ro a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 11,5 milioane de euro si este vizitat zilnic de peste 30.000 de persoane. Compania mizează anul acesta pe afaceri de 15 milioane de euro in 2013. evoMAG.ro este una dintre cele mai importante companii din industria de comert electronic din Romania.
Magazinul online are, in acest moment, disponibile la vanzare un numar de peste 120.000 de produse din domeniul IT&C, electrocasnice, auto, de ingrijire personala si produse destinate nou nascutilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.