STR8 a lansat o nouă gamă de produse, dedicată bărbatului care trăiește dincolo de limite: ON THE EDGE. Parfumul unic este definiția încrederii în...
ON-THE-EDGE2_STR8STR8 a lansat o nouă gamă de produse, dedicată bărbatului care trăiește dincolo de limite: ON THE EDGE. Parfumul unic este definiția încrederii în sine pentru bărbatul independent, căruia îi place să profite de fiecare moment al vieții la intensitate maximă.

Structura originală denotă ideea de libertate și flexibilitate, precum și imprevizibilitatea bărbatului puternic: notele de top de bergamote și lavandă se amestecă armonios cu aroma de mere, iar notele de bază – migdale, lemn de santal și mușchi de copac – susțin construcția inedită a parfumului. Design-ul metalic al ambalajelor are o ușoară tentă futuristă, inspirată din ultimele tendințe din industria auto. Ambalajul oferă, la rândul său, o stare de prezență care nu poate trece neobservată.

Noua gamă ON THE EDGE cuprinde apă de toaletă (100/ 50 ml, 42.5/ 32 lei), loțiune after shave (100/ 50 ml, 21.5/ 15.5lei), deodorant spray (150 ml, 13.5 lei) și gel de duș (250 ml, 8.5 lei).

Brandul STR8 dezvăluie un portofoliu de şapte parfumuri, care vor însoţi atât pe bărbaţii care vor să deţină controlul şi sunt plini de încredere, cât şi pe cei care caută experienţe şi aventuri extreme. Brandul STR8 face parte din gama de produse cosmetice SARANTIS.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.