De la eleganţă la atitudine, sezonul care urmează le înglobează pe toate, de la tocuri înalte şi ultra feminine, până la clasicele şi probabil...
Botine_Black_Licorice1De la eleganţă la atitudine, sezonul care urmează le înglobează pe toate, de la tocuri înalte şi ultra feminine, până la clasicele şi probabil eternele cizme de călărie. În Toamna – Iarna 2013/2014, Yvette’s s-a aliniat trendurilor internaţionale şi ţi-a pregătit o colecţie variată, în care fiecare model este remarcabil şi reuşeşte să o facă să se simtă astfel şi pe purtătoarea sa.

O pereche de pantofi spune totul despre purtătoarea sa. Noua colecţie se adresează unei femei puternice, mereu la modă, care ştie cum să se facă remarcată în orice situaţie. Yvette’s pune accentul pe botine şi cizme cu tocuri înalte, care sunt alegerea perfectă pentru sezonul rece, însă noua colecţie propune şi clasicele cizme de călărie, perfecte pentru ţinutele confortabile.

Vedetele colecţiei sunt botinele elegante, feminine, cu tocuri înalte sub forme diferite: nemuritorul stiletto, wedge, block sau modernul curved, care va scoate din anonimat orice ţinută. Piesele sunt simple sau accesorizate cu fermoare şi catarame. De asemenea, modelele open toe te vor surprinde prin eleganţa şi aerul sexy.

Cizmele de călărie sunt în continuare în centrul atenţiei în noul sezon, aşa că Yvette’s a pregătit şi o varietate de cizme clasice, uşor de purtat în ţinute casual, fie cu o pereche de jeans, fie cu rochii pulovor.

Culorile esenţiale pe care se bazează colecţia sunt cele care care amintesc de toamnă – iarnă, şi anume bordeaux, maro, cognac şi negru, iar materialele folosite sunt piele sau piele întoarsă. De asemenea, Yvette’s s-a jucat şi cu eternul model matlasat, care oferă fie eleganţă botinelor, fie sentimentul acela cozy în cazulcizmelor.

Alege-ţi perechea favorită! Dar sigur îţi va fi greu să alegi doar una.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.