Cristina Hlusak, fondatoarea ThetaHealing în România, lansează un curs acreditat de ThetaHealing creat special pentru practicienii de resurse umane, coaching, psihologi și traineri. Cursul...
Cristina_HlusakCristina Hlusak, fondatoarea ThetaHealing în România, lansează un curs acreditat de ThetaHealing creat special pentru practicienii de resurse umane, coaching, psihologi și traineri.

Cursul a fost special conceput pentru a servi nevoilor pe care le au practicienii de resurse umane și consultanții din domeniile conexe în procesele identificare, dezvoltare și materializare a abilităților și talentelor angajaților.

Una dintre principalele reguli ale performanței este aceea de a pune omul potrivit la locul potrivit, de a găsi un mix corect între nevoile organizației și abilitățile unei persoane.

Uneori, studiile unui angajat nu vorbesc despre abilitățile sale reale, testările și experiența acumulată pot indica doar într-o anumită măsură talentele unui angajat.

Însă, prin anumite tehnici se poate identifica potențialul uman care nu este vizibil cu ochiul liber.

O selecție de tehnici alternative, rezultatul a peste 10 ani de studiu și de practică a Cristinei Hlusak în companii din SUA, Asia și Europa, pot fi utilizate cu succes în centrele de evaluare, în alegerea candidatului potrivit și apoi în explorarea abilităților și talentelor reale, după angajare.

“În țările occidentale este o practică des întâlnită ca în procesele de plasare a angajaților pe pozițiile cele mai potrivite și apoi în planul de dezvoltare al unui angajat în cadrul unei companii, să se apeleze la proceduri alternative de identificare și dezvoltare a potențialului angajaților. Acuratețea aplicării acestor tehnici ține foarte mult de terapeutul care o face, de experiența sa de corporație, pentru a înțelege business-ul și în sine, de cunoașterea avansată a tehnicilor practicate”, declară Cristina Hlusak, Reprezentant Oficial ThetaHealing România.

Cursurile pot fi realizate atât in house, la sediul clientului sau în cadrul cursurilor standard.

Practicienii de resurse umane, trainerii, practicienii de coaching vor învăța cum să includă în procesul de recrutare tehnici care să releve abilitățile reale ale unei persoane, dincolo de CV, să includă exerciții în cadrul ședințelor de coaching sau în cadrul programelor de training softskills.

Totodată cursanții vor învăța să elimine fricile și anxietățile legate de viața de corporație și fricile personale pe care nu le conștientizează, vor înțelege rolul fiecărui membru al unei echipe, vor îmbunătăți relația cu clienții, vor elimina blocajele și convingerile limitative, vor înțelege mecanismele furiei și vor învăța să elimine tensiunile, vor găsi adevarata motivație și vor putea performa, înțelegând rolul fiecărui om ca element indispensabil într-o organizație.

Cristina G Hlusak, reprezentant Oficial ThetaHealing România din anul 2008, a pus bazele acestor tehnici în țară și este singurul terapeut cu Certificat de Maestru ThetaHealing și cu Certificat de Științe ThetaHealing din România.

ThetaHealing este fizică cuantică aplicată în esență. Folosind undele cerebrale Theta ale creierului, care până acum au fost considerate accesibile numai în timpul somnului profund sau în meditație, terapeutul este capabil să identifice convingeri, blocaje profunde, stocate în subconștient.

Tehnicile practicate de Cristina G Hlusak sunt îndreptate spre patru direcții: oameni de afaceri (și persoane publice) care doresc să își crească afacerea sau să își depășească blocajele, persoane cu afecțiuni medicale, persoane care doresc să își îmbunătățească sănătatea prin introducerea și aplicarea multor tehnici ale medicinei alternative și complementare, printre care și ThetaHealing – traineri, coach-eri, psihologi, psihoterapeuți, pracicieni NLP și părinți și copii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.