Trei modele noi în gama de monitoare profesionale Sharp: utilizare 24/7, interactivitate şi interconectivitate Trei modele noi în gama de monitoare profesionale Sharp: utilizare 24/7, interactivitate şi interconectivitate
Prin lansarea seriei PN-U în gama de monitoare profesionale, Sharp şi-a mărit portofoliul, care se numără în prezent printre cele mai extinse de pe... Trei modele noi în gama de monitoare profesionale Sharp: utilizare 24/7, interactivitate şi interconectivitate
PN-U553_airport1Prin lansarea seriei PN-U în gama de monitoare profesionale, Sharp şi-a mărit portofoliul, care se numără în prezent printre cele mai extinse de pe piaţă.

Producătorul japonez de electronice, unul dintre cei mai importanţi de pe piaţa internaţională de profil, dispune de o gamă complexă de monitoare a căror dimensiune variază de la 32” la 90”.

Monitoarele sunt uşor de instalat şi sunt echipate cu ecrane realizate pe baza celor mai inovatoare soluţii şi tehnologii de ultimă oră.  Sunt extrem de subţiri, asigură o luminozitate ridicată şi un consum energetic redus. Ecranele sunt adaptate pentru o mulţime de aplicaţii: – pot fi utilizate în magazine, în centre comerciale şi birouri, precum şi în spaţii publice, cum ar fi aeroporturi şi gări.

”Monitoarele profesionale de la Sharp, inclusiv cele din seria nou lansată sunt fiabile şi asigură o luminozitate ridicată, economisirea energiei, iluminare de fundal pe leduri foarte eficientă, design elegant şi un mod de funcţionare silenţios timp de 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână”, afirmă Robert Hubluk, director de vânzări Visual Solution pentru Europa de Est.

Luminozitate ridicată

Toate monitoarele din seria PN-U prezintă o luminozitate ridicată – 700 cd/m² pentru modelele de 55″ şi 47″ şi 500 cd/m² pentru modelul de 42″. În plus, imaginea de o calitate extraordinară face ca aceste monitoare să reprezinte soluţia ideală pentru afişarea imaginilor şi a informaţiilor în spaţiile publice închise sau parţial deschise, precum centre comerciale, gări şi aeroporturi, unde lumina ambiantă este foarte puternică.

Design elegant

Datorită designului elegant şi greutăţii reduse, monitoarele pot fi montate cu uşurinţă pe perete în poziţie orizontală sau verticală, chiar şi într-un spaţiu foarte restrâns. Telecomanda cu infraroşu, împreună cu meniul uşor de utilizat, afişat pe ecran facilitează instalarea acestor monitoare.

24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână

Monitoarele PN-U utilizează iluminarea din fundal cu ajutorul ledurilor de pe margine, ceea ce înseamnă nu numai că sunt extrem de subţiri (între 55 şi 57 mm în cel mai îngust punct), ci prezintă, de asemenea, un consum  energetic foarte scăzut şi sunt foarte rezistente. Prin urmare, pot fi utilizate timp de 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Butoanele şi conectorii

Monitoarele pot fi controlate în reţea sau cu ajutorul interfeţei RS232C. Gama extinsă de conectori (inclusiv porturile DisplayPort, HDMI şi DVI-D) asigură versatilitatea acestora.  Intrarea analogică pentru semnale video şi ieşirea audio liniară asigură compatibilitatea cu sistemele mai vechi. Interfaţa DVI-D permite conectarea a până la 5 ecrane într-un singur lanţ şi apoi afişarea aceleiaşi imagini pe toate ecranele conectate.

Visual Solution de la Sharp

În calitate de inovator şi producător de tehnologii imagistice, Sharp pune la dispoziţie o gamă amplă de ecrane şi soluţii pentru toate tipurile de aplicaţii profesionale. În prezent, sunt disponibile monitoare cu ecrane având dimensiuni de până la 90″, prevăzute cu soluţii superioare, precum luminozitate ridicată şi calitate excelentă a imaginii, alături de un consum energetic redus şi un mod de funcţionare continuă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Mai multe modele prezintă astfel de caracteristici avansate, precum interactivitatea, rezoluţia foarte înaltă şi capacitatea de a fi conectate la un ecran video mare. Datorită designului elegant şi greutăţii reduse, monitoarele pot fi montate cu uşurinţă pe perete în poziţie orizontală sau verticală, chiar şi într-un spaţiu foarte restrâns. Telecomanda cu infraroşu, împreună cu meniul uşor de utilizat, afişat pe ecran facilitează instalarea acestor monitoare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.