Liga de baschet din Statele Unite a semnat un contract în valoare de 100 de milioane de dolari cu producătorul de electronice Samsung, unul...
NBALiga de baschet din Statele Unite a semnat un contract în valoare de 100 de milioane de dolari cu producătorul de electronice Samsung, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, tehnologia sud-coreenilor urmând să fie utilizată la fiecare joc din NBA.

Persoane apropiate deal-ului comentează asupra faptului că parteneriatul din NBA şi Samsung este un mijloc de a aduce şi mai multă notorietate celor două organizaţii.

Astfel, producătorul smartphone-urilor Galaxy devine providerul oficial de tablete şi televizoare al NBA, compania sud-coreeană urmând să livreze (începând de săptămâna viitoare, momentul de debut al noului sezon de campionat) monitoarele de pe marginea terenului de baschet, necesare arbitrilor. GALAXY Note 10.1 (2014)_8 (Small)

Derulat pe o durată de trei ani, contractul cu NBA va transforma Samsung în cea mai vizibilă companie din cadrul ligii americane de baschet. Totodată, oficialii ligii vor produce conţinut customizat pentru device-urile Samsung, producătorul de electronice urmând să se diferenţieze astfel de competitori printr-o ofertă unică pe acest segment.

Anterior, NBA a avut contracte pentru televizoare şi computere cu producătorul chinez de electrocasnice Haier Group şi cu HP.

Pentru Samsung, prezenţa în cadrul meciurilor din NBA este parte a unei iniţiative mai mari a companiei de a oferi software şi servicii exclusive clienţilor săi, în plus faţă de partea de hardware, şi, totodată, de a genera atenţie în jurul gadgeturilor pe care le produce şi de a menţine loialitatea fanilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.