Stivele de CD-uri cu muzica preferată care nu mai pot fi folosite după o singură petrecere sunt de domeniul trecutului. Sharp vă oferă posibilitatea...
XL-HF202-F-blackStivele de CD-uri cu muzica preferată care nu mai pot fi folosite după o singură petrecere sunt de domeniul trecutului. Sharp vă oferă posibilitatea de a da o petrecere doar cu un smartphone sau o tabletă.

Noile micro-sisteme Hi-Fi pot fi utilizate cu dispozitive Bluetooth şi cu cele mai noi modele de iPhone 5. În plus, datorită tehnologiei NFC, integrarea acestora în dispozitivele mobile este chiar mai uşor de realizat decât până acum.

Modelele XL-HF202 şi XL-HF302 sunt echipate cu tehnologia NFC (Near Field Communication).

Pentru a accesa biblioteca muzicală, trebuie să accesaţi dispozitivul mobil de pe eticheta NFC. Nu trebuie nici măcar să vă apropiaţi de sistemul Hi-Fi pentru a putea reda muzică în modul wireless. Conexiunea imediată şi facilă dintre smartphone sau tabletă şi sistemul stereo se va realiza prin simpla apăsare a etichetei.

Noile modele de sisteme audio Sharp sunt compatibile, de asemenea, cu dispozitive care nu acceptă tehnologia NFC, acestea pot comunica cu sistemul stereo prin Bluetooth sau USB. Se furnizează şi un suport special pentru iPad-uri. Dispozitivul prezintă, de asemenea, o staţie dedicată de andocare pentru conectorul Lightening (iPhone 5), permiţându-le utilizatorilor celor mai noi modele de iPhone şi iPod să redea muzică de calitate şi să îşi încarce în acelaşi timp dispozitivele.

Modelele XL-HF202 şi XL-HF302 acceptă fişiere audio MP3/WMA/AAC stocate pe stick-uri de memorie USB, playere CD şi CD-MP3 sau alte dispozitive externe. Sistemele stereo Sharp sunt echipate, de asemenea, cu tunere FM RDS, permiţându-vă să căutaţi, să salvaţi şi să ascultaţi posturi de radio.

Amplificatorul digital puternic de 2 x 50 W RMS constă în difuzoare solide cu două canale cu terminale axiale care asigură reproducerea de înaltă calitate a sunetului. Datorită canalului special cu bass reflex, sunetul este îmbogăţit cu bass. Difuzoarele modelului XL-HF302 sunt echipate cu amplificatoare pentru frecvenţe joase având diametrul de 13 cm; panoul frontal este solid şi realizat din MDF, materialul care este utilizat la realizarea celor mai bune difuzoare Hi-Fi din lume.

Ambele seturi de sisteme Hi-Fi au un design atemporal, finisaje metalice, linii curate şi dimensiuni compacte. Noua linie de produse audio de la Sharp este disponibilă în mai multe culori – Modelul XL- HF202 este disponibil în varianta argintiu (XL – HF202PHS) şi negru (XL – HF202PHBK), iar XL- HF302PHT este disponibil în varianta titan.

Preţuri:

XL-HF202PH(S/BK) – 209 EUR

XL-HF302PHT – 249 EUR

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.