După o serie de zvonuri privind cea mai nouă generaţie de telefoane mobile inteligente gata să fie lansate pe piaţă, sud-coreenii de la LG...
LG_G_FlexDupă o serie de zvonuri privind cea mai nouă generaţie de telefoane mobile inteligente gata să fie lansate pe piaţă, sud-coreenii de la LG au dat publicităţii detaliile oficiale privind G Flex, primul telefon cu ecran curbat din lume.

Smartphone-ul celor la LG are la bază tehnologia flexibilă a ecranelor OLED care îi permite curbarea pe axa orizontală, are grosimea între 7,9 şi 8,7 milimetri (în anumite puncte), cântăreşte 177 de grame şi are un display de 6 inci.

Gadgetul funcţionează cu ajutorul unui procesor quad-core Snapdragon 800 de 2m26 GHz, are 2 GB de RAM, o cameră foto de 13 megapixeli.

Deşi Samsung a folosit câteva dintre aceste specificaţii pentru gadgetul său Galaxy Round, care are un display care se curbează pe o axă diferită, oficialii LG spun că smartphone-ul pe care l-au creat este “primul smartphone curbat din lume”.

Un alt detaliu uimitor pe care îl are acest telefon este tehnologia de “vindecare”, pe care oficialii LG a compară cu cea a eroului X-Men, Wolverine: o peliculă protectoare aflată pe spatele telefonului şterge toate zgârieturile de pe carcasă în doar câteva minute.

Deşi compania nu are precizat încă data lansării gadgetului la nivel internaţional, însă, în Coreea de Sud, G Flex va intra în portofoliul operatorilor de telefonie începând cu luna viitoare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.