Ultimii doi ani din viaţa iubitei prinţese de Wales – Diana, sunt redaţi lumii întregi în 113 minute, fără detalii, deja, prea cunoscute de...

afis_DianaUltimii doi ani din viaţa iubitei prinţese de Wales – Diana, sunt redaţi lumii întregi în 113 minute, fără detalii, deja, prea cunoscute de cei mai mulţi dintre noi, ci focusându-se asupra personalităţii prinţesei. „Prinţesa Diana” este distribuit de MediaPro Distribution şi a avut premiera pe 11 octombrie, în cinematografele din țară. Noi l-am văzut, recent, și îl recomandăm!

Acţiunea filmului surprinde perioada în care Lady Di şi prinţul Charles duceau vieţi separate, chiar dacă ea trăia încă la Palatul Kensington, perioadă în care Diana Spencer se trezeşte la realitate şi alege să-ţi trăiască viaţa în propriul stil, încălcând regulile şi chiar îndrăgostindu-se nebuneşte.

Filmul emoţionează, dezvăluie slabiciunile eroinei care a trăit într-o poveste urâtă cu zâne, tot timpul cu paparazzi pe urmele ei.

Un film contestat de britanici (poate pentru că încă sunt îndureraţi de moartea acesteia), dar care ar putea avea succes la noi, chiar şi din simpla curiozitate pentru cele mai ascunse, picante secrete ale celei mai importante femei din lume, de la acea vreme.

Actriţa care interpretează rolul prinţesei – Naomi Watts, reuşeşte să fie Diana Spencer în adevăratul sens al cuvântului, jucând acest rol, practic, prin limbajul trupului – furnizor infinit de discuţii între psihologi, psihiatrii şi psihanalişti.

Laureată cu Premiul Oscar, actriţa britanică Naomi Watts surprinde din nou printr-o interpretare fără cusur, în filmul „Prinţesa Diana”, povestea celei mai iubite figuri publice din ultimele decenii, care are premiera în cinematografe  pe 11 octombrie.

„M-a măcinat mult timp ideea de a o interpreta pe Prinţesa Diana, pentru că este cea mai cunoscută personalitate a timpurilor noastre. Presiunea a fost foarte mare. Toată lumea simte că a cunoscut-o şi m-am îndoit de faptul că aş putea construi un personaj care să fie doar al meu. Însă propunerea m-a fascinat şi am fost cucerită de povestea de dragoste prezentată. Mi-am dat seama că sunt multe lucruri pe care nu le ştiu despre ea”, a declarat actriţa despre noul său proiect.

Rememorând ultimii ani din existenţa prinţesei, filmul prezintă felul în care Diana luptă pentru a-şi găsi fericirea, trecând peste scurtele momente de singurătate şi despresie. În ciuda celebrităţii şi a statutului social, Diana nu a neglijat niciodată acţiunile caritabile, câştigând astfel simpatia unei lumi întregi.

Regizorul Oliver Hirschbiegel a căutat să treacă dincolo de etichetele sociale şi datele  istorice, realizând un film despre Prinţesa Diana aşa cum nu a mai fost văzută până acum: cu toate trăirile, iubirile şi suferinţele ei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.