Studenţii şi masteranzii interesaţi de un stagiu de practică la Orange pot aplica deja pentru ediţia următoare a Orange First Step, care va avea...

ofsStudenţii şi masteranzii interesaţi de un stagiu de practică la Orange pot aplica deja pentru ediţia următoare a Orange First Step, care va avea loc în perioada 25 noiembrie – 31 decembrie 2013. Înscrierile se pot face pe www.orange.ro, până pe 8 noiembrie. În total sunt disponibile peste 150 de locuri de practică în echipele de la Orange shop, Relaţii Clienţi, Financiar şi Resurse umane.

Indiferent de departamentul pe care-l aleg, studenţii şi masteranzii selectaţi vor avea la dispoziţie cinci săptămâni în care se vor familiariza cu valorile Orange, vor vedea cum se lucrează într-o companie multinaţională şi vor cunoaşte practic activitatea din domeniul ales, sub îndrumarea unui mentor din cadrul departamentului respectiv.

Toţi cei selectaţi în program vor putea participa la workshopuri dedicate, pe teme precum brandul şi valorile Orange, cum să devii un bun vânzător, dar şi personal branding şi munca în echipă.

Participanţii la Orange First Step vor putea folosi această experienţă la propria facultate, pentru a echivala orele de practică incluse în programa de învăţământ. Celor mai implicaţi dintre ei li se vor oferi recomandări, care să-i ajute în procesul de angajare, precum şi invitaţii la cursurile de well being dedicate angajaţilor Orange, pentru a putea experimenta aceleaşi beneficii ca angajaţii companiei.

“Pentru studenţii şi masteranzii interesaţi de o carieră în vânzări sau în oricare alt domeniu, un stagiu de practică la Orange shop înseamnă o oportunitate foarte bună de a-şi exersa abilităţile de comunicare şi, totodată, de a interacţiona cu clienţii, de a-i cunoaşte şi de a afla ce este important pentru ei.” a declarat Angelica Mirică, HR Service Delivery Expert la Orange România.

Tot în cadrul programului Orange First Step, în această toamnă se vor organiza mai multe workshopuri pentru dezvoltarea abilităţilor de vânzare şi pentru planificarea carierei, în colaborare cu universităţile din Bucureşti.

Mai multe informaţii despre aceste workshopuri vor fi disponibile săptămâna viitoare pe pagina dedicată programului Orange First Step, http://www.orange.ro/first-step/index.html.

Orange First Step este parte a Orange Educational Program, programul educaţional dedicat studenţilor şi masteranzilor, creat de Orange pentru a-i ajuta pe tineri să aibă o tranziţie mai uşoară de la statutul de student la cel de profesionist.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.