O parte dintre jucătorii echipei de fotbal Steaua, una dintre cele mai îndrăgite echipe locale de profil, au experimentat recent o sesiune de shopping...
Shopping Session si autografe cu vedetele Stelei in magazinul BIGOTTI (21)O parte dintre jucătorii echipei de fotbal Steaua, una dintre cele mai îndrăgite echipe locale de profil, au experimentat recent o sesiune de shopping în magazinul BIGOTTI din BăneasaShoppingCity.

Totodată, Florin Gardoș, Alexandru Chipciu, Fernando Varella, Fiederico Piovacari și Cristian Tănase au avut şi o întâlnire cu fanii dedicată autografelor și pozelor. Aceștia au probat piese esențiale din noua colecție toamnă-iarnă și au mizat pe eleganță în alegerea ținutelor preferate.

Cristian Tanase și Alexandru Chipciu  au optat pentru un outfit compus dintr-un sacou în carouri și dungi în culori intense și jeansi, acestea fiind piese ce definesc trendurile sezonului propuse de BIGOTTI. Fiederico Piovacari a ales să combine jeansii cu o cămașă cambrată, din colecția „A vintage story”, ideală pentru un look fresh.

Florin Gardoș a optat pentru o jachetă casual, păstrând însă un aer sofisticat, iar Fernando Varella și-a completat garderoba cu o cămașă simplă, elegantă și un pulover într-o culoare îndrăzneață, specifică noii colecții BIGOTTI.

„A vintage story”, noua colecție BIGOTTI inspirată din patrimoniul britanic, aduce o cromatică mult mai îndrăzneață, o croială bine definită și combinatii inedite de țesături, propunând costume cambrate, pantaloni din lână sau bumbac, jeansi, cămăși și tricouri moderne, dar și piese fresh, precum jachetele de tweed sau heavy coats. Vedetele Stelei au putut încerca și piese în culori curajoase sau în carouri și dungi intense sau modele ce combină țesături diferite.

BIGOTTI este partenerul echipei de fotbal Steaua din 2006, membrii echipei și staff-ul tehnic purtând ținute create în fiecare sezon în funcție de tendințele internaționale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.