Pentru sezonul toamnă-iarnă 2013, ECCO a pus în valoare tendinţele momentului pentru a sublinia cea mai importantă calitate a colectiei: minimalismul. Cele 3 teme...

ECCO colectia toamna iarna 2013 femeiPentru sezonul toamnă-iarnă 2013, ECCO a pus în valoare tendinţele momentului pentru a sublinia cea mai importantă calitate a colectiei: minimalismul. Cele 3 teme care stau la baza colectiei ECCO toamnă-iarnă 2013 sunt: Reform, Retold şi Tailored Nature.

Respectând tradiţia ECCO, colecţia toamnă-iarnă 2013 pentru femei este caracterizată prin simplitate şi funcţionalitate. Designul noilor produse ECCO este elegant, iar modelele clasice sunt acum mai flexibile şi cu un aspect mai feminin.  Din punct de vedere cromatic, predomină culorile de toamnă: nuanţe de maro, albastru prăfuit, verde intens, roşu închis şi portocaliu ruginiu. Noua colecţie este deja şi online pe www.ecco-shoes.ro.

Tema Reform se inspiră din cel mai pur stil minimalist şi îţi propune încălţămintea perfectă pentru o garderobă în ton cu tendinţele modei.  Cu cel mai stilat design feminin de toamnă, botinele ECCO PARNU înseamnă versatilitate şi estetică irezistibilă. Botinele cu platformă, inspirate din stilul anilor ’60, sunt uşor de asortat cu pantaloni, fuste sau colanţi, iar călcâiul sculptat şi cusăturile de efect dau ghetelor o notă modernă. Tocul de 95 mm este foarte comod, iar pielea combină două nuanţe apropiate, în ton cu cromatica toamnei.

Pornind de la motto-ul “less is more”, pantofii ECCO PRETORIA în stil minimalist actual sunt perfecţi pentru garderoba de toamnă. Croiala simplă, clasică, este tipică pentru brandul ECCO şi totodată în pas cu tendinţele momentului. Ghetele ECCO PRETORIA au tocul de 75 mm,  un  toc simplu şi elegant, îmbrăcat în piele. Sunt special create pentru a menţine confortul piciorului pe toată durata zilei.

Tema Retold din colecţia ECCO toamnă-iarnă 2013 te invită să-ţi reaminteşti o perioadă romantică, plină de elegantă şi de stil. Pantofii pentru femei ECCO PAWI reînvie eleganţa şi graţia care au marcat domnia lui Ludovic al XIV-lea. Respectând stilul baroc, limba supra-dimensionată e stilizată cu un ciucure jucăuş, iar tocul de 80 mm, îmbrăcat complet în piele fină, dă pantofului o eleganţă specială.

Detaliile unice, moderne şi în acelaşi timp practice, fac ca geanta ECCO CARMELITA să fie un accesoriu indispensabil. Va deveni preferata ta pentru ţinutele de zi cu zi!

Cea de-a treia temã a colecţiei ECCO toamnă-iarnă 2013, Tailored Nature, răspunde cerinţelor actuale pentru produse hand-made şi vintage. Încălţămintea tip biker este în tendinţe de mai multe sezoane, iar cizmele ECCO PISCO surprind perfect nonconformismul şi nonşalanţa stilului urban-chic, atât de apreciat în ultima vreme. Combinând talpa din TPU cu pielea cu aspect vintage şi un toc comod de 15 mm, aceste cizme sunt ideale pentru purtare zilnică, deoarece sunt foarte comode şi călduroase.

Geanta ECCO CAMETA are un aspect vintage elegant, graţie îmbinării perfecte între pielea frumoasă şi rezistentă şi detaliile executate cu meticulozitate.  Va fi o piesă de rezistenţă din garderoba oricărei femei!

De asemenea, revin în trendinte “monk shoes”, acei pantofi comozi cu şireturi şi catarame.  Inspirate din clasicii pantofi bărbăteşti, pantofii şi botinele pentru femei ECCO SAUNTER 65 sunt ideali dacă îţi plac ţinutele care combină detaliile masculine cu cele feminine, stilul tradiţional cu cel modern. Pielea în două nuanţe le dă  un aspect vintage, iar tocul confortabil vine să completeze designul elegant.

Recroieşte-ti stilul cu detalii autentice, casual şi moderne din noua colecţie ECCO toamnă-iarnă 2013 pentru femei.

Produsele din noua colecție  se găsesc în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi şi Timişoara,  cȃt şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.