ZorileStore.ro, magazinul online recompensat anul trecut la Gala Premiilor eCommerce 2012 cu premiul pentru cel mai bun start-up, oferă un voucher de 70 de...

zorilestore.roZorileStore.ro, magazinul online recompensat anul trecut la Gala Premiilor eCommerce 2012 cu premiul pentru cel mai bun start-up, oferă un voucher de 70 de lei pentru fiecare pereche de încălţăminte uzată trimisă prin curier la depozitul ZorileStore.ro sau adusă personal în unul din magazinele offline deţinute.

Campania se desfășoară în perioada 22 octombrie 2013 – 12 noiembrie 2013, iar cu voucherele primite participanţii pot achiziţiona modele noi de încălţăminte şi geci.

Adelina Oprea, marketing manager ZorileStore.ro:

Campania prin care ne-am propus să schimbăm vechii pantofi cu unii noi poartă numele de “Refresh Yourself”. Numele campaniei spune totul şi în linii mari exprimă filozofia magazinului nostru online: mereu fresh, mereu în mişcare. Aşa că am decis să ne invitam clienţii la o reîmprospătare, de astă dată prin intermediul articolelor de încălţăminte. Campania nu se opreşte în acest punct. Pantofii pe care îi vom primi vor fi curăţaţi şi recondiţionaţi de artiştii de la Shui Shoes. Pantofii recondiţionaţi vor fi scoşi la licitaţie pe pagina de facebook a  zorilestore.ro – banii strânşi vor fi donaţi copiilor din spitalul Municipal Mangalia.

Mai trebuie spus că voucherele nu se pot cumula, nu sunt transmisibile și se pot folosi doar în perioada 22.10.2013 – 23.11.2013. Astfel un voucher poate fi folosit o singură dată pentru o singură comandă și doar la anumite produse. Pentru detalii consultați regulamentul campaniei….

Zorile Store a început ca o reţea de magazine pe litoralul Mării Negre în urmă cu 6 ani. Beneficiind de un depozit propriu şi având astfel avantajul unei aprovizionări foarte eficiente, compania a decis în 2011 să-şi extindă prezenţa în mediul online pentru a deservi publicul fidel de pe litoral şi în lunile din afara sezonului estival.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.