Sony a lansat, astăzi, noul VAIO Tap 11, cea mai subțire tabletă PC din lume, care oferă în același timp performanța unui PC alături...

Sony VAIO Tap 11 (2)Sony a lansat, astăzi, noul VAIO Tap 11, cea mai subțire tabletă PC din lume, care oferă în același timp performanța unui PC alături de utilitatea unei tablete. VAIO Tap 11 este o tabletă PC cu Windows 8, care vine echipată cu cele mai noi procesoare Intel și stocare SSD. Datorită tehnologiilor avansate de care dispune, VAIO Tap 11 îmbină portabilitatea unei tablete cu performanța unui PC cu Windows 8. VAIO Tap 11 va fi disponibil în România din luna noiembrie la prețul de circa 4.000 lei.

Noul model vine echipat cu un ecran Full HD de 29,4 cm (11,6”), care beneficiază de tehnologia TRILUMINOS® pentru dispozitive mobile. Calitatea imaginilor oferită de această tehnologie îmbunătățește experiența utilizatorilor în activități precum navigarea pe web și retușarea imaginilor în aplicațiile de editare foto.

Pentru un plus de productivitate, VAIO® Tap 11 vine cu o tastatură wireless. Aceasta se poate fixa pe ecranul dispozitivului în momentul în care nu este utilizat, oferind o protecție sporită. Datorită conectivității wireless, tastatura permite diversificarea modurilor de lucru.

Sony VAIO Tap 11 (1)Prin intermediul camerei frontale de 8 megapixeli, ce se bazează pe un senzor “Exmor RS pentru PC”, utilizatorii pot fotografia documente, materiale didactice, rapoarte sau prezentări pentru modificarea ulterioară prin intermediul stylusului digital.

Sunetul reprezintă o parte importantă a experienței multimedia, atât în cazul vizionării unui film cât și în timpul audiției melodiilor preferate.

Modul ClearAudio+ este capabil să însuflețească fiecare detaliu al muzicii cu un sunet clar și precis, adecvat unei game largi de scenarii. VAIO® Tap 11 pune la dispoziția utilizatorilor patru moduri de sunet presetate, un egalizator și efecte audio reglabile. VAIO® Tap 11 este echipat cu tehnologia NFC, pentru conectarea rapidă cu orice dispozitiv compatibil.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.