Un sfert din locuinţele de pe glob utilizează tehnologie de transmisie TV de la Cisco Un sfert din locuinţele de pe glob utilizează tehnologie de transmisie TV de la Cisco
300.000.000 de locuințe la nivel global, reprezentând aproximativ un sfert din totalul gospodăriilor care dispun de servicii TV, beneficiază de experiența de vizionare asigurată... Un sfert din locuinţele de pe glob utilizează tehnologie de transmisie TV de la Cisco
cisco300.000.000 de locuințe la nivel global, reprezentând aproximativ un sfert din totalul gospodăriilor care dispun de servicii TV, beneficiază de experiența de vizionare asigurată de tehnologia Cisco.

În prezent, 80% dintre locuințe au acces la TV, însă mai puțin de jumătate beneficiază de semnal digital și de funcțiile adiționale pe care acest tip de transmisie o oferă. Pe de altă parte, volumul de conținut video transmis prin IP va atinge până în 2017 un nivel record de 88 exabytes (10006), aproximativ 914.100 de minute de streaming video sau descărcări urmând să ruleze în fiecare secundă.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul media, entertainmentului și al serviciilor de televiziune cu plată, Cisco oferă tehnologii inovatoare pentru mai mult de 150 de furnizori din întreaga lume.

Printre aceste tehnologii se numără:

Videoscape Open UX Snowflake:

Permite furnizorilor de servicii să ofere utilizatorilor lor o experiență premium, adaptabilă, bazată pe tehnologia cloud și  HTML5.

Cu ajutorul Videoscape Open UX Snowflake, furnizorii pot livra abonaților o experiență de vizionare personalizată, către toate dispozitivele acestora.

Un singur UX personalizat permite ca întreg ecosistemul de dispozitive să fie optimizat în funcție de tipul lor și de standardele specifice.

Prin utilizarea instrumentelor web standard, furnizorii de servicii pot implementa rapid noi funcții destinate îmbunătățirii experienței utilizatorului, ce vor fi disponibile automat pe toate dispozitivele.

Soluții software Videoscape pe RDK (Reference Design Kit):

Soluțiile Cisco oferă o abordare end-to-end care beneficiază de capabilitățile RDK pentru implementarea modulară a unor funcționalități de vârf.

Cisco răspunde solicitărilor clienților săi în ceea ce privește cerințele hardware, software și de integrare, în rularea de soluții RDK.

Cisco a evidențiat în cadrul ediției din acest an a IBC (International Broadcasting Convention) o serie de implementări RDK, inclusiv conținut 4K și Ultra HD.

Videoscape Express: Videoscape Express reprezintă o soluție pre-integrată ce combină hardware, software, soluții de securitate și servicii marca Cisco, oferind baza pentru serviciile de televiziune digitală cu plată, pe piețele aflate în expansiune rapidă.

În condițiile în care mai puțin de jumătate din utilizatori beneficiază de transmisiuni digitale, Videoscape Express este o soluție eficientă din punctul de vedere al costurilor, fiind destinată atât operatorilor din sistemul analog, cât și celor care oferă conținut video digital.

Videoscape Express se bazează pe componentele Videoscape Unity, ceea ce înseamnă că furnizorii de servicii de televiziune își pot îmbunătăți oferta prin includerea unor elemente adiționale din sfera portofoliului Videoscape Unity.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.