Trending: serialul Poliţişti fără frontiere, vedeta audienţelor AXN Trending: serialul Poliţişti fără frontiere, vedeta audienţelor AXN
Cel mai recent serial original Sony Pictures Television (SPT) Networks, Poliţişti fără frontiere, a debutat cu rezultate impresionante de rating, înregistrând o creştere de... Trending: serialul Poliţişti fără frontiere, vedeta audienţelor AXN
Politisti_fara_frontiereCel mai recent serial original Sony Pictures Television (SPT) Networks, Poliţişti fără frontiere, a debutat cu rezultate impresionante de rating, înregistrând o creştere de trei cifre în media slot-ului orar şi surclasând rezultatele obţinute până acum în toată regiunea.

Serialul poliţist cu acţiune desfăşurată în ţări europene a avut premiera pe televiziunile SPT AXN şi Sony Entertainment Television în Brazilia, Spania, Portugalia, Rusia & CIS, Europa Centrală, Coreea, India şi Japonia.

Astfel, urmând lansării Poliţişti fără frontiere, media slot-urilor orare a înregistrat creşteri semnificative pentru televiziunile SPT, în ţări precum România (149%), Ungaria (+104%), India (+16%), Spania (136%), Brazilia (154%) și Coreea (186%).

În România, premiera a avut loc pe 24 septembrie, cu primele două episoade. Serialul a înregistrat o performanţă de şapte ori mai bună pentru acelaşi slot orar al zilei de marţi, în comparaţie cu septembrie 2012, rezultând un vârf de audienţă de 1,8 puncte rating. Primul episod a triplat audienţa înregistrată de serialul precedent, Minţi Criminale, în timp ce al doilea episod a avut o performanţă şi mai impresionantă, înregistrând o creştere a audienţei de 47% faţă de primul episod.

În Spania, Poliţişti fără frontiere a avut o creştere cu un procentaj de trei cifre, comparativ cu anul trecut, clasând premiera în top zece premiere AXN din 2004 până în momentul actual. În Coreea, serialul a dublat audienţa medie din perioada de difuzare, în timp ce în Brazilia a depăşit audienţa medie a slot-ului orar cu mai mult de 200%.

SPT va realiza şi al doilea sezon al Poliţişti fără frontiere, precum şi al doilea sezon al serialului Hannibal.

Creat de Edward Allen Bernero, (Criminal Minds, Third Watch), serialul Poliţişti fără frontiere explorează activitatea Curţii Criminalistice Internaţionale (ICC), ce mandatează o unitate specială de investigaţie. Astfel, se creează o organizaţie ce funcţioneză precum un FBI european, care investighează crimele transfrontaliere de pe teritoriul continentului.

Poliţişti fără frontiere este produs de Tandem Communications şi Bernero Productions, în coproducţie cu TF1 şi în asociere cu SPT Networks.

AXN are peste 16 milioane de abonaţi doar în Europa centrală, unde este difuzat în şase ţări: Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, România şi Bulgaria, şi în cinci ţări din regiunea Adriatică – Serbia, Croaţia, Slovenia, Macedonia şi Muntenegru. Postul este pe primul loc în preferinţele tinerilor adulţi din grupul de vârstă 18-34 de ani când este vorba de divertisment dinamic. Pe lângă seriale de bună calitate,

Sony Pictures Television, companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran. El produce şi distribuie programe pentru fiecare gen, peste tot in lume si pentru o multitudine de platforme. SPT are 19 companii de productie, detinute in totalitate sau in parteneriat, in 15 tari in afara Statelor Unite, mentinand birouri in 32 de tari. Portofoliul global SPT contine 124 de posturi in 159 de tari, ajungand astfel la mai mult de 800 milioane de abonati din intreaga lume. Pe langa acestea SPT creează continut original si gestioneaza activitatea site-ului Crackle, un site cu continut video premium.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.