Tech trends: Plata prin smartphone, disponibilă şi în sectorul HoReCa Tech trends: Plata prin smartphone, disponibilă şi în sectorul HoReCa
NETOPIA mobilPay, lider local în domeniul microplăţilor cu telefonul mobil şi unul dintre cei mai importanţi procesatori de plăţi online prin card, şi expressoft,... Tech trends: Plata prin smartphone, disponibilă şi în sectorul HoReCa
smartphone-coffeeNETOPIA mobilPay, lider local în domeniul microplăţilor cu telefonul mobil şi unul dintre cei mai importanţi procesatori de plăţi online prin card, şi expressoft, lider în furnizarea de soluții software pentru HoReCa, retail, delivery, quick service și saloane de înfrumusețare, lansează mobilPay MasterCard Mobile şi implementează astfel prima soluție de plată cu telefonul mobil în hoteluri, cafenele, restaurante și retail.

Parteneriatul dintre NETOPIA mobilPay și expressoft permite posesorilor de carduri să plătească cu telefonul pentru orice serviciu sau produs achiziționat în hoteluri, restaurante, cafenele, baruri sau retail prin aplicația de plăți mobilPay MasterCard Mobile.

“De acum înainte, o noapte de cazare la un hotel sau o cafea servită într-un bar vor putea fi plătite cu telefonul mobil, direct din aplicația mobilPay MasterCard Mobile. Portofelul sau cardul vor fi înlocuite de smartphone, iar clienții își vor putea achita serviciile sau produsele cumpărate în diverse localuri printr-o simplă scanare a unui QR cod de pe factura primită sau de pe nota de plată”, a declarat Antonio Eram, CEO și fondator NETOPIA mobilPay.

Soluția de plată cu telefonul mobil în sectorul HoReCa este implementată în parteneriat cu expressoft, furnizor cu tradiție de soluții software pentru companii din domeniile horeca, retail, delivery, quick service, saloane înfrumusețare. expressoft este parte a TOP HoReCa, furnizor multinational de soluții IT în domeniu.

“Parteneriatul dintre expressoft și NETOPIA ajută la reducerea timpului pentru achiziționarea de produse și/sau servicii, prin posibilitatea de a efectua plata direct de pe telefonul mobil. De asemenea, creșterea vitezei de servire a clienților utilizând noua tehnologie se traduce și prin creșterea cifrei de afaceri pentru comercianți. Vom continua dezvoltarea de soluții informatice care să reducă timpii de servire și, de asemenea, care să ducă la creșterea profitabilității afacerilor clienților nostri” a declarat Gabriel Iovu, manager general expressoft.

mobilPay MasterCard Mobile este prima aplicaţie de plăţi mobile din România cu ajutorul căreia clienţii posesori de carduri pot plăti cu telefonul pentru produse şi servicii prezentate de comercianţii parteneri.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din Google Play şi App Store şi folosită pentru plata facturilor de utilităţi, reîncărcarea cartelelor preplătite, pentru a cumpăra produse, servicii şi oferte exclusive.

NETOPIA mobilPay este lider pe piaţa din România în ceea ce priveşte microplăţile cu telefonul mobil şi unul dintre cei mai importanţi procesatori de plăţi online prin card.

În iunie 2010, NETOPIA mobilPay a devenit primul produs românesc premiat în cadrul unei competiţii din Silicon Valley. Aplicaţia românească s-a situat în top 3 cele mai votate tehnologii în cadrul primei expoziţii dedicate start-up-urilor prezente în centrul mondial al giganţilor din domeniul IT. De asemenea, aceasta a stat la baza lansării, în martie 2013, a mobilPay MasterCard Mobile, prima aplicaţie de plăţi mobile din România cu ajutorul căreia clienţii posesori de carduri MasterCard pot plăti cu telefonul pentru produse şi servicii prezentate de comercianţii parteneri.

Fondată în 1991, compania expressoft are un capital 100% românesc și oferă servicii și soluții informatice, software și hardware, pentru managementul afacerilor din industria ospitalității și retail la nivel internațional: restaurante, hoteluri, magazine, cantine, cafenele, baruri, cluburi, cofetării, firme de catering, retail, patiserii, saloane de înfrumusețare, săli de fitness. Brandul expressoft este rezultatul unei experiențe de peste 20 de ani în domeniul dezvoltării de aplicații informatice pentru administrarea afacerilor, timp în care și-a câștigat și dezvoltat constant reputația, oferind soluții unui număr de peste 3.000 de companii cu peste 15.000 de licențe vândute și instalate. În 2012, compania a realizat o cifră de afaceri de 1,3 milioane euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.