Nokia Lumia 2520, prima tabletă cu Windows lansată de Nokia, este creată pentru a funcţiona oriunde, având un ecran HD de 10,1 inci, proiectat...
Nokia Lumia 2520Nokia Lumia 2520, prima tabletă cu Windows lansată de Nokia, este creată pentru a funcţiona oriunde, având un ecran HD de 10,1 inci, proiectat să ofere cea mai bună lizibilitate în exterior și interior. Având la bază tradiţia bogată a Nokia în domeniul mobilităţii, Lumia 2520 oferă conectivitate 4G LTE și  Wi-Fi, o cameră foto de 6,7 megapixeli și, pentru prima dată pe o tabletă, tehnologie optică Zeiss, care le permite utilizatorilor să suprindă imagini de calitate, chiar și în lumină slabă.

Lumia 2520 rulează Windows RT 8.1 şi oferă o experiență personalizată şi uşor de navigat, alături de mai multe opțiuni de culoare și capabilitate de încărcare rapidă – asigurând o încărcare de până la 80% într-o oră.

Lumia 2520 aduce şi un număr de experiențe software unice, create exclusiv pentru gama Lumia, precum jocul interactiv “Dragon’s Adventure”, dezvoltat în parteneriat cu DreamWorks Animation. În plus, Lumia 2520 include Nokia Storyteller, o aplicație dezvoltată de Nokia care introduce o nouă modalitate de a organiza şi reda imaginile și conţinutul video ca o poveste pe o hartă, precum şi Nokia Video Director, care oferă posibilitatea de editare şi utilizare creativă a conţinutului video capturat cu Lumia 2520 şi smartphone-uri Lumia.

Având serviciul HERE Maps integrat, Lumia 2520 este singura tabletă care oferă hărți cu adevărat offline, pentru o experiență rapidă și sigură. Tableta include, de asemenea, o versiune exclusivă a Nokia Music cu Radio Mix preinstalat.

Lumia 2520 vine cu un accesoriu unic şi elegant, care oferă o serie de beneficii importante: Nokia Power Keyboard. Oferind până la 5 ore suplimentare de  autonomie a bateriei și 2 porturi USB integrate, Nokia Power Keyboard elimină grijile privind durata de viață a bateriei.

O carcasă protectoare ce acoperă dispozitivul, Nokia Power Keyboard include o tastatură complet funcțională cu trackpad cu suport pentru gesturi, astfel că tastarea este la fel de naturală ca pe un laptop. Cu Microsoft Office și Outlook preinstalate, utilizatorilor le este mai uşor ca niciodată să lucreze mai mult, din mişcare.

Nokia Lumia 2520 va fi disponibil în culorile roșu și alb cu finisaj lucios și în variantele cyan și negru cu finisaj mat. Vânzările Lumia 2520 sunt programate să înceapă din trimestrul patru, 2013, la un preț estimativ de 499 dolari, înainte de taxe şi subvenţii. Inițial, dispozitivul va ajunge în Statele Unite, Marea Britanie și Finlanda, urmate la scurt timp de alte pieţe. Nokia Power Keyboard va fi disponibil împreună cu Lumia 2520, la un preț recomandat de 149 dolari.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.