Cea mai utilizată soluţie mobile wallet din Europa, de azi şi în România Cea mai utilizată soluţie mobile wallet din Europa, de azi şi în România
Soluția de plată cu telefonul mobil SEQR, o aplicaţie creată de Seamless, unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de soluţii de plată cu... Cea mai utilizată soluţie mobile wallet din Europa, de azi şi în România
seqrSoluția de plată cu telefonul mobil SEQR, o aplicaţie creată de Seamless, unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de soluţii de plată cu telefonul mobil, s-a lansat oficial şi pe piaţa din România, fiind adusă în parteneriat cu GarantiBank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală.

SEQR este o aplicație care permite plata cu smartphone-urile în magazine, restaurante și în mediul online. În prezent, SEQR reprezintă cea mai simplă, sigură și eficientă soluție de plată din România.

Totodată, SEQR este cea mai utilizată soluţie “mobile wallet” în magazinele şi în mediul online din Suedia şi din Europa. Prin intermediul acestei aplicaţii, oricine poate plăti cu smartphone-ul in magazine, restaurante, parcări și online şi poate efectua transferuri de bani fără comisioane, precum şi să păstreze bonurile în format digital şi să primească oferte şi promoţii direct prin intermediul aplicaţiei.

Disponibilă gratuit pentru iPhone și Android pe App Store și Google Play, aplicaţia conectează contul clientului GarantiBank cu casa de marcat sau cu platforma online de plată a comercianților prin intermediul unui cod QR. GarantiBank este prima instituție financiară care face disponibilă aplicația SEQR pe piața din România.

Cum funcționează SEQR:

 1. Scanează codul QR afișat la casa de marcat sau pe site-ul de cumpărături online
 2. Aprobă tranzacția introducând codul PIN
 3. Vizualizează chitanța. Toate chitanțele și istoricul plăților sunt salvate digital pe telefonul mobil

Noua soluție de plată le permite comercianților să își reducă la jumătate costurile de tranzacționare comparativ cu alte metode de plată, ceea ce se traduce în profitabilitate crescută.

Pentru clienţi, printre avantajele acestei soluţii de plată se numără:

 • Gratuitatea, înregistrarea simplă, ușor de folosit
 • Acces în timp real la soldul cont(urilor) GarantiBank și chitanțe digitale salvate în aplicație
 • Acces la reduceri și oferte promoționale de la comercianți direct pe telefonul mobil
 • Mai sigur decât alte modalități de plată, deoarece nicio informație confidențială nu este salvată în telefon sau transmisă comerciantului
 • Toată comunicarea între părțile implicate în tranzacție este criptată prin platforma de tranzacționare Seamless, care realizează 3,1 miliarde tranzacții anual, în peste 30 de țări.

În ceea ce priveşte avantajele oferite comercianţilor, acestea sunt:

 • Nu presupune nicio investiție financiară, deoarece nu necesită instalarea de hardware
 • Costurile de tranzacționare sunt reduse cu 50% comparativ cu alte metode de plată
 • SEQR se integrează în softul de vânzare al comerciantului și este suficient ca acesta să afișeze codul QR la casa de marcat, pentru a putea fi scanat de către clienți.

În prezent, se poate plăti cu SEQR în București, la Subway Upground, în rețelele de magazine Bata și For Family, precum și în locațiile HoReCa Bierhaus 67 și Ave Hotel. Soluția este în curs de implementare la nivel național  în rețelele magazinelor Nike, Collective, Folli Follie, Converse, .kix, Calvin Klein Jeans, Star Place și Arsis,  precum și la ceainaria Tabiet și cafeneaua Antipa. SEQR va fi  disponibilă şi în alte locaţii şi oraşe în parteneriat cu comercianți din diverse domenii.

Clienții GarantiBank pot descărca gratuit aplicația și își pot conecta contul/conturile cu SEQR prin intermediul serviciului de internet banking Garanti Online, la unul din cele peste 260 de bancomate inteligente sau la oricare din cele 78 de sucursale din întreaga țară. GarantiBank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reunește și Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA), Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA) şi Garanti Credite Ipotecare (marca sub care funcţionează Domenia Credit IFN SA). Garanti Bank este o bancă universală deținută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), cea mai profitabilă și a doua cea mai mare bancă privată din Turcia după active.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.