Nokia e pe val: 8 milioane de gadgeturi Lumia vândute în 4 luni Nokia e pe val: 8 milioane de gadgeturi Lumia vândute în 4 luni
Cu doar puţin timp înainte de marele eveniment Nokia World de la Abu Dhabi în care compania se pregăteşte să anunţe o serie de... Nokia e pe val: 8 milioane de gadgeturi Lumia vândute în 4 luni
Nokia-Lumia-520Cu doar puţin timp înainte de marele eveniment Nokia World de la Abu Dhabi în care compania se pregăteşte să anunţe o serie de noi gadgeturi, presa din străinătate scrie că între iunie şi septembrie, producătorul finlandez (a cărui divizie de telefoane mobile se află din septembrie în portofoliul Microsoft) a vândut opt milioane de unităţi din modelul Lumia.

Comparativ cu perioada similară a anului trecut, informaţiile avansate în industrie şi în presă ar reprezenta un număr dublu al vânzărilor device-ul Lumia.

Deşi neconfirmată de companie, cifra este în trend cu cea avansată de către analiştii de profil care se aşteaptă ca vânzările Windows Phone din perioada mai-iulie să reprezinte 8,2% din totalul vânzărilor din cinci pieţe europene majore.

Totdată, la evenimentul din Abu Dhabi, compania ar putea anunţa şase noi gadgeturi. Printre acestea ar putea fi prima tabletă din portofoliul Nokia – posibil Lumia 2520 –  şi un smarthone cu ecran mai generos, despre care analiştii de profil cred că ar putea fi Lumia 1520, un smartphone cu ecran de 6 inci.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.