Dupa miezul noptii, secretele se ascund in intuneric. O feerie de culori cu texturi bogate pentru o seara speciala invaluita in rafinament si lux...
DivineNight-Beauty-300Dupa miezul noptii, secretele se ascund in intuneric. O feerie de culori cu texturi bogate pentru o seara speciala invaluita in rafinament si lux .

Blush si pudra pentru o seara speciala, nuante contrastante cu forme grafice intr-o colectie in editie limitata. Farduri de pleoape Mineralize, Fluidlines si creioane Kohl, in tonuri stalucitoare de perla pentru ochi patrunzatori, in nuate de verde – rosu – auriu. False Lashes cu ingenioasa sa perie imbraca genele oferind un volum dramatic pentru o definire suprema. Tusa de final va atrage invidia tuturor: buze voluptoase in nuate nude, satin taupe, rosu, violet si unghii stralucitoare in tonuri aurii de catifea, argiuntiu si burgundy.

Make-up Art Cosmetics (M.A.C.) a fost fondat in 1984 in Toronto de catre Frank Toskan, make-up artist si fotograf, si Frank Angelo, proprietarul unui salon de frumusete, pentru a sustine nevoile make-up artistilor profesionisti.

De peste 20 de ani, M.A.C. si-a afirmat abilitatea de a realiza fuziunea dintre moda, distractie si fantezie. Temelia succesului brand-ului M.A.C. – inovatie, originalitate si inventivitate – l-a detasat de celelalte brand-uri de cosmetice.

Astazi, M.A.C., detinut de Estée Lauder Companies, reprezinta fundamentul culturii populare, a modei si a frumusetii.

Abilitatea iesita din comun a companiei de a crea produse inovatoare si de a descinde pe noi piete a dus la dezvoltarea sa extraordinara, cu mai mult de 1400 de locatii in peste 70 de tari din lume.

Produsele M.A.C. reprezinta o fuziune remarcabila intre formule profesionale, arta, culori si maiestrie. De la rujuri si mascara la fond de ten si pensule, produse remarcabile, initiative sociale si un spirit unic, individualist, M.A.C. continua sa atraga clienti din toate rasele, indiferent de sex si varsta din lumea intreaga.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.